Antena Căutare

O ispită de la „Insula iubirii” face pasul cel mare! Fanilor nu le-a venit să creadă despre cine este vorba!

Una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula iubirii” a decis să renunțe la ideea de devoratoare de bărbați și să se facă fată de casă.

Una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula iubirii” a decis să renunțe la ideea de devoratoare de bărbați și să se facă fată de casă.

Este vorba despre Maria Ilioiu, una dintre cele mai sexy ispite din cel de-al doilea sezon „Insula iubirii”!

„Mi-am găsit sufletul pereche. Lângă el mă simt cea mai fericită femeie şi mai presus de orice este faptul că mă simt împlinită”, a declarat Maria sincer.

„Recent am avut o discuţie cu el în care mi-a recunoscut că vrea să facă gestul cel mare, doar că îi este frică de un refuz. L-am asigurat că nu are de ce să îi fie teamă şi că raspunsul meu este, fără ezitare, „DA”.

M-am găndit mult timp la acest lucru şi acum sunt foarte sigură de ce a ce am de gând să fac cu viaţa mea, totul vine din interior şi de asta sunt aşa fermă. Aşa că vreau să fac un pas pentru o viaţă întreagă.

Acum deja mă ocup de nuntă, mi-am făcut planul când vine vorba de rochie, de meniu, știu cum vreau să fie momentul în care voi păși în fața altarului și știu cum aș vrea să se petreacă seara”, a mai declarat ispita pentru cei de la Spynews.

Elena de la "Insula Iubirii" trece prin momente grele! "Două luni nu am putut să dorm după ce a murit&quo... Bianca Roman, dezvăluiri incendiare despre bărbaţii din viaţa sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x