Antena Căutare

O recunoști pe Scufița Roșie din imagine? E una dintre cele mai SEXY ISPITE de la „Insula Iubirii”. Nu bine a ajuns în Thailanda, că fetele au și început să-i pună gând rău

Niciodată, Scufița Roșie nu a fost mai sexy! Cu o rochie mulată, de culoarea focului, decoltată, una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula Iubirii” și-a pus fanii pe jar. Și nici nu ar fi posibil să fie altfel, având în vedere că arată ca desprinsă dintr-o revistă de modă.

Niciodată, Scufița Roșie nu a fost mai sexy! Cu o rochie mulată, de culoarea focului, decoltată, una dintre cele mai sexy ispite de la „Insula Iubirii” și-a pus fanii pe jar. Și nici nu ar fi posibil să fie altfel, având în vedere că tânăra arată ca desprinsă dintr-o revistă de modă.

Nicoleta (27 de ani) nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune şi este o apariţie nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”. Se consideră o persoană îndrăzneaţă, pozitivă, spontană, amuzantă şi sociabilă. Locuieşte în Anglia, unde are o firmă de curăţenie, se întreţine singură şi spune că nu îi lipseşte nimic. Participă la emisiune în rolul de ispită pentru că îi plac provocările şi îi place să cunoască oameni noi.

Pe voi v-a cucerit?

Alice şi Robert de la "Insula Iubirii", din nou împreună? Fotografia pe care o aşteptau toţi fanii emisiunii... Ți-o imaginezi pe focoasa Anuryh, „Rihanna de pe Insula Iubirii”, roșcată și cu părul drept? Fotografia a adunat mii de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x