Antena Căutare

Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat o fotografie rară de pe vremea când era brunetă. Cât de schimbată era

Oana Monea este una dintre ispitele de la Insula Iubirii sezonul 7, care a atras atenția cu feminitatea și delicatețea sa încă de la prima apariție pe micile ecrane. Deși mulți au cunoscut-o blondă, iată că ispita a avut o altă înfățișare în trecut. Imaginea neștiută publicată de Oana Monea!

oana monea, cu părul blond, creț și o bluză albă, croșetată Galerie
Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7 a publicat o fotografie rară de pe vremea când era brunetă. Cât de schimbată era | Captură Instagram/Antena 1

Oana Monea are grijă să îi țină la curent pe fanii emisiunii Insula Iubirii cu tot ce se petrece în viața sa, mai ales că are și de ce. Oamenii de acasă sunt tare curioși să afle mai multe despre ea, dar și despre cum a fost să îl ispitească pe Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă.

Printre sesiunile de întrebări și răspunsuri de pe contul personal de Instagram, Oana Monea postează și imagini cu ea. Iată cum arăta frumoasa ispită pe vremea când era brunetă!

Citește și: Ispita Oana Monea s-a pozat în lenjerie intimă, pentru a le răspunde celor care au întrebat-o dacă e însărcinată

Cum arăta Oana Monea de la Insula Iubirii sezonul 7 pe vremea când era brunetă

Oana Monea a distribuit pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, o fotografie cu ea de pe vremea când era brunetă.

Din imagine se poate observa că și brunetul o prindea extrem de bine pe ispita de la Insula Iubirii sezonul 7, căci ochii albaștri, buzele cărnoase, dar și pielea deschisă la culoare erau extrem de bine complimentate de nuanța închisă a părului.

Citește și: Oana Monea spune că nu vrea să se căsătorească. Ce motiv invocă ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a nu ajunge la altar

Cine este Ispita Oana Monea de la Insula Iubirii. Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Oana Monea are tot ce și-ar putea dori o tânără de vârsta ei. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 7 spunea, în urmă cu ceva timp, că tot ce a realizat până acum a construit prin propriile forțe și că se întreține singură de când a terminat liceul.

Așadar, la un bărbat nu o interesează bunurile materiale, ci, mai degrabă, felul lui de a fi. Cu toate acestea, dacă în plan profesional este un om împlinit, ea mai dădea de înțeles pe atunci că viaţa personală nu i-a adus satisfacţiile dorite.

După două relaţii serioase, care însă nu s-au încheiat aşa cum îşi dorea, Oana a decis să participe la cel mai dur test al fidelităţii, ca să demonstreze că tentaţia poate apărea oricând într-o relaţie.

„Am avut o relație mai lungă. Am fost logodită cu un băiat ceva timp, acum mult timp. Toate mergeau foarte bine, cel puțin din punctul meu de vedere, și după patru ani de zile am fost părăsită fără niciun fel de explicație. A fost foarte dureros.”, mărturisea Oana Monea, în urmă cu ceva timp, într-un clip de prezentare pentru Insula Iubirii sezonul 6.

Răzvan Kovacs a transmis un mesaj neașteptat, chiar înainte de finala Insula Iubirii sezonul 7. Fanii au reacționat imed... Cum arată Bianca Giurcă nemachiată. Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 nu s-a ferit deloc. Fanii au reacționat ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x