Antena Căutare

Povestea șocantă de viață a Mirelei de la ”Insula Iubirii! De unde a pornit gelozia ei și ce a descoperit despre bărbatul care i-a fost soț ZECE ANI ani de zile: ”Mi s-a făcut rău!”

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită. 

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită.

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a-și vindeca gelozia, însă acum s-a aflat și de la ce a pornit această dramă din viața ei. Mai exact, concurenta a mărturisit că a ajuns să-și dorească să controleze fiecare mișcare a partenerului ei, după ce a descoperit că soțul ei, bărbatul pentru care a făcut închisoare, avea o relație cu o altă femeie de 11 ani de zile, ei fiind căsătoriți de zece ani.

”A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam.”, a povestit ea dezvăluind, de asemenea, că ulterior a aflat că soțul ei avea o relație de 11 ani cu o altă femeie și îi făcuse un copil de un an.

O concurentă de la „Insula iubirii” dezvăluie cea mai CUTREMURĂTOARE experiență de cuplu din istoria emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x