Insula Iubirii

DUMINICĂ | ora 20.00

Povestea șocantă de viață a Mirelei de la ”Insula Iubirii! De unde a pornit gelozia ei și ce a descoperit despre bărbatul care i-a fost soț ZECE ANI ani de zile: ”Mi s-a făcut rău!”

 

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită. 

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a-și vindeca gelozia, însă acum s-a aflat și de la ce a pornit această dramă din viața ei. Mai exact, concurenta a mărturisit că a ajuns să-și dorească să controleze fiecare mișcare a partenerului ei, după ce a descoperit că soțul ei, bărbatul pentru care a făcut închisoare, avea o relație cu o altă femeie de 11 ani de zile, ei fiind căsătoriți de zece ani.

”A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam.”, a povestit ea dezvăluind, de asemenea, că ulterior a aflat că soțul ei avea o relație de 11 ani cu o altă femeie și îi făcuse un copil de un an.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe