Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Povestea șocantă de viață a Mirelei de la ”Insula Iubirii! De unde a pornit gelozia ei și ce a descoperit despre bărbatul care i-a fost soț ZECE ANI ani de zile: ”Mi s-a făcut rău!”

 

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită. 

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a-și vindeca gelozia, însă acum s-a aflat și de la ce a pornit această dramă din viața ei. Mai exact, concurenta a mărturisit că a ajuns să-și dorească să controleze fiecare mișcare a partenerului ei, după ce a descoperit că soțul ei, bărbatul pentru care a făcut închisoare, avea o relație cu o altă femeie de 11 ani de zile, ei fiind căsătoriți de zece ani.

”A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam.”, a povestit ea dezvăluind, de asemenea, că ulterior a aflat că soțul ei avea o relație de 11 ani cu o altă femeie și îi făcuse un copil de un an.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE