Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Povestea șocantă de viață a Mirelei de la ”Insula Iubirii! De unde a pornit gelozia ei și ce a descoperit despre bărbatul care i-a fost soț ZECE ANI ani de zile: ”Mi s-a făcut rău!”

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită. 

Mirela de la ”Insula Iubirii” are o poveste de viață șocantă, despre care a vorbit în emisiunea de luni seară, ea mărturisind că a fost căsătorită.

A venit la ”Insula Iubirii” pentru a-și vindeca gelozia, însă acum s-a aflat și de la ce a pornit această dramă din viața ei. Mai exact, concurenta a mărturisit că a ajuns să-și dorească să controleze fiecare mișcare a partenerului ei, după ce a descoperit că soțul ei, bărbatul pentru care a făcut închisoare, avea o relație cu o altă femeie de 11 ani de zile, ei fiind căsătoriți de zece ani.

”A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam.”, a povestit ea dezvăluind, de asemenea, că ulterior a aflat că soțul ei avea o relație de 11 ani cu o altă femeie și îi făcuse un copil de un an.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro