Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Prima declaraţie a Dianei după ce a fost numită "mahalagioaică" de fanii emisiunii "Insula Iubirii"! "Aşa sunt eu - nebună, nervoasă, psihopată"

 

După episodul cu numărul 3 din "Insula Iubirii", Diana a dorit să explice cauzele comportamentului ei ciudat din Thailanda. Bruneta a mărturisit că nu-şi mai aminteşte nimic din acea noapte şi a confirmat faptul că era băută şi că a făcut scandal. 

Cât despre relaţia cu Ben a spus că a fost una reală şi că nu exclude posibilitatea de a se căsători cu el.

”Nu ştiu de unde s-a scos chestia asta cu nunta între mine şi Ben. Poate, cine ştie? Viaţa ne rezervă multe surprize. Am fost aşa cum sunt eu de fel: nervoasă, nebună, psihopată. Relaţia mea cu Ben a fost pe bune. Chiar este pe bune. Dacă am avut un comportament de mahalagioaică, îmi asum asta. Dacă am căzut pe plajă, pentru că eu nu-mi mai amintesc chestia asta pentru că eram băută, este pentru că m-a împins Didi. A fost prima emisiune la care am participat şi a fost foarte, foarte greu. Te trezeşti într-un loc în care nu cunoşti pe nimeni şi pentru mine a fost foarte greu. Nu am de gând să mă schimb. Îmi place ca atunci când cineva mă deranjează cu ceva să-i spun exact ce simt în acel moment”, le-a povestit Diana prietenilor ei virtuali într-un live pe Facebook. 

 

NU RATA LUNI, DE LA 20:30, UN NOU EPISOD "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DOAR LA ANTENA 1!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe