Antena Căutare

Prima imagine cu fiul Medanei și al lui Robert de la ”Insula iubirii”. Fanii: „Doamne, ce scump este!”. Cu cine seamănă?

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a născut acum o săptămână un băieţel perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick.

Medana, fostă concurentă la "Insula Iubirii", a născut acum o săptămână un băieţel perfect sănătos, pe care împreună cu soțul ei, Robert, l-au numit Erick.

Frumoasa mămică şi Robert, proaspătul tătic, au fost emoționați peste măsură odată cu venirea pe lume a micuțului. La insistențele fanilor, cei doi au făcut publice primele imagini cu micuțul. Copilașul este frumos și pare să fi împrumutat trăsături de la ambii părinți.

Bebelușul a avut la naștere 2850 de grame şi 48 de centimetri și a obținut nota 10 la Scorul Apgar.

Un bebeluș conceput în Thailanda

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze dragostea și au constatat că nu pot trăi unul fără altul. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil care s-a năcut astăzi, 10 octombrie.

FOTO HOT! Deea de la "Insula Iubirii" urcă gradele în termometru! A renunţat la haine şi a arătat tot... Bombă pentru fanii emsiunii "Insula Iubirii"! Una dintre fostele participante a rămas însărcinată: "Mă bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x