Antena Căutare

Primul concurs pe insula băieților și primele lacrimi pentru ispita Nicoleta: "Am venit plânsă. De mine nu ți-a fost milă că mi-ai rănit sentimentele"

Primul concurs pe insula băieților a născut intrigi şi a adus lacrimi în ochii Nicoletei. Ispita i-a făcut o serie de reproşuri lui Ben, după ce ac esta a ignorat-o.

Primul concurs pe insula băieților a născut intrigi şi a adus lacrimi în ochii Nicoletei. Ispita i-a făcut o serie de reproşuri lui Ben, după ce acesta a ignorat-o.

În loc să o aleagă pe ea, pentru a forma echipa, concurentul şi-a îndreptat atenţia spre Cătălina: "M-ai făcut să plâng azi şi chiar am fost supărată, dar m-am calmat acum şi vreau să vorbesc cu tine. De ce ai ales-o pe Cătălina la jocuri?"

La discuţia celor doi, a asistat şi Liviu care, spre nenorocul lui, nu a putut să îşi dea prea mult cu părerea, în fața Nicoletei, dornică să afle motivul alegerii lui Ben.

Aurel și Maria, conflict după conflict. Jignirile nu au întârziat să apară: "Uite ce se bucură șobolanul ăsta"... Maria și Robert, întâlnire plină de replici acide: "Sunt foarte nervoasă. Lasă, nu-mi mai mirosi nicio floare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x