Antena Căutare

Primul conflict între un concurent şi o ispită la Insula Iubirii! Femeia, țintită cu un pahar cu apă! „Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

Este doar a patra zi pe insula bărbaților și deja au loc primele conflicte. La doar o zi după ce au petrecut împreună la nunta dintre Aurel şi Dana, la Purimuntra lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată. Seara îl găseşte pe Aurel într-o stare de continuă agitaţie, iar de aici şi până la un scandal în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un singur pas.

Este doar a patra zi pe insula bărbaților și deja au loc primele conflicte. La doar o zi după ce au petrecut împreună la nunta dintre Aurel şi Dana, la Purimuntra lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată. Seara îl găseşte pe Aurel într-o stare de continuă agitaţie, iar de aici şi până la un scandal în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un singur pas.

Atunci când Irina, sătulă de genul muzical pe care Aurel l-a impus pe insulă întreaga seară, îi reproşează acest lucru, concurentul nu reacţioneazã deloc bine, ba mai mult, începe să o jignească gratuit și nu poate fi calmat de nimeni, ajungând până la punctul în care aruncă un pahar de apă spre ispită.

Primul conflict între un concurent şi o ispită la Insula Iubirii! Femeia, țintită cu un pahar cu apă! „Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

Convins că nu există cale de împacare între ei, Aurel face şi o promisiune: „Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”.

Cât de departe va ajunge Aurel şi cum vor decurge în continuare lucrurile între ei, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, în aceastã seară, de la 20:00, la Antena 1.

Diana de la Insula Iubirii nu l-a uitat pe Ben, fostul ei iubit: ”Recunosc că mi-e dor de tine! Îmi pare rău de anumite ... Insula Iubirii, episodul 6, sezonul 5: Aurel și ispita Dana și-au unit destinele: ”Ești slăbiciunea mea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x