Antena Căutare

Primul sărut și prima poveste de dragoste între o concurentă și o ispită, pe „Insula iubirii”

Șirul dezvăluirilor pe care le fac unii dintre concurenți continuă pe „Insula iubirii” luni, 29 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, iar relațiile între concurente și ispitele lor devin mai apropiate.

Șirul dezvăluirilor pe care le fac unii dintre concurenți continuă pe „Insula iubirii” luni, 29 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, iar relațiile între concurente și ispitele lor devin mai apropiate.

Diana se simte confortabil cu decizia ei și cu Andy, iar povestea lor devine din ce în ce mai fierbinte, astfel încât cei doi ajung să se sărute, sub privirile celorlalți.

Cum va decurge întâlnirea Mariei cu ispita Robert la tigri, de ce concurenta trece prin mai multe schimbări de atitudine și, de asemenea, ce se va întâmpla între cei doi seara, când rămân singuri în resort, telespectatorii vor vedea luni, de la ora 20:30 la Antena 1.

Cosmin și Anuryh își vor petrece și ei întâlnirea câștigată împreună, într-un parc de distracții. Ce va discuta el cu ispita, dar și cu Alice, singura cu care alege să vorbească mai mult, este o altă poveste pe „Insula iubirii”.

Petrecerea pe insula băieților animă atmosfera atunci când ispitele feminine vin îmbrăcate în costume senzuale. Tot în episodul de luni, 29 mai, telespectatorii vor vedea cum se vor comporta Aurel cu Maria și Bianca cu Sorin la ședințele foto pe care le-au câștigat la concurs și unde îi vor întruchipa pe rând pe Adam și Eva, Tarzan și Jane și Pirații din Caraibe. Și nu în ultimul rând, telespectatorii vor vedea cum vor reacționa partenerii acestora când vor primi rezultatul ședințelor foto.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x