Antena Căutare

Radu Vâlcan, ISPITIT să spună secrete din culisele noului sezon al emisiunii ”Insula iubirii”: "Vrem să ştim dacă au făcut...din prima sau a doua seară!"

Radu Vâlcan a venit la Prietenii de la 11 să vorbească despre noutățile pe care ”Insula Iubirii” le va aduce telespectatorilor.

Radu Vâlcan a venit la Prietenii de la 11 să vorbească despre noutățile pe care ”Insula Iubirii” le va aduce telespectatorilor.

Începând din această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, cele patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.

Interviu cu una dintre cele mai controversate ispite din ”Insula Iubirii”: ”Am defecte ca toți oamenii, sunt...”... Ispita Nico a dat totul din casă! Ce s-a întâmplat în Thailanda: ”A fost foarte diferit față de anul trecut...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x