Antena Căutare

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Insula iubirii", detalii "picante" din relaţia cu Adela Popescu: "A suferit mult”

Radu Vâlcan a fost invitat la "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre viaţa personală, despre căsătorie şi despre aventurile trăite la filmările pentru reality show-ul "Temptation Island - Insula iubirii".

Radu Vâlcan a fost invitat la "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre viaţa personală, despre căsătorie şi despre aventurile trăite la filmările pentru reality show-ul "Temptation Island - Insula iubirii".

În ceea ce îi priveşte pe concurenţii care au ajuns pe "Insula Iubirii", Radu spune că erau foarte siguri de relaţiile lor la începutul competiţiei, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs: "Le-am analizat relaţiile înainte de a pleca în Thailanda. Erau oameni cu relaţii extrem de solide şi părea că nimic nu putea să spargă acest zid. Dar totuşi s-a întâmplat..."

În luna în care a fost plecat în Thailanda, alături de cele patru cupluri şi de ispite, Radu a stat departe de iubita sa, Adela Popescu, şi recunoaşte că le-a fost foarte greu.

“Am muncit foarte mult. Nu am simţit ca am fost într-o vacanţă, pentru că am muncit foarte mult. Şi Adela a suferit mult”, povesteşte Radu.

Dar cum s-au cunoscut cei doi? Cum a început relaţia lor?

"Totul a început când filmam pentru un serial. Prima noastră întâlnire a avut loc la Ruse, în Bulgaria, ca să nu ne vadă cineva. În acelaşi loc am cerut-o în căsătorie. Am avut un început curat, frumos, sănătos", mărturiseşte Radu.

Puţine persoane ştiu că Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată, însă relaţia nu a durat foarte mult.

"Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie, să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai mergea relaţia, nu ne mai înţelegem", a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Duminică, noi bariere sunt depășite pe „Insula iubirii”! Deea îi va face o mărturisire lui Tomi: „Vreau să îmi petrec no... Băieţii au decis! Ea e ispita care părăseşte competiţia! "Într-un fel, mă aşteptam la asta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x