Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre marea finală ”Insula Iubirii”: ”Există oameni care au grijă ca toți concurenții să dea cărțile pe față!”

Au mai rămas doar două ediții din emisiunea ”Insula Iubirii”, sezonul 5, iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, a venit la ”Observator, unde a oferit detalii neștiute despre show. 

Au mai rămas doar două ediții din emisiunea ”Insula Iubirii”, sezonul 5, iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, a venit la ”Observator, unde a oferit detalii neștiute despre show.

Astfel, acesta a precizat că finala emisiunii va avea loc duminică, 8 septembrie, iar telespectorii vor putea urmări un alt episod luni seară, de la ora 20:00.

”Am tot spus, este un efort extraordinar, pentru că dincolo de ce se vede pe TV, în spatele emisiunii, sunt o mulțime de oameni care muncesc ca totul să fie la bun. Duminică, pe opt septembrie, este finala ”Insula Iubirii”. Și eu sunt curios, a trecut mult de atunci. Aștept cu nerăbdare să se difuzeze emisiunea și de fiecare dată aflu detalii noi.”, a povestit el.

Întrebat dacă va mai fi un sezon nou, Radu Vâlcan a mărturisit că se fac înscrieri în continuare.

”Ce este cert este că se fac înscrieri, castingul este în desfășurare, așa că dacă mai sunt persoane care vor să se înscrie o pot face pe casting.a1.ro.”, a spus Radu Vâlcan.

În ceea ce privește concurenții care au făcut parte din cadrul emisiunii, el a mărturisit că experiența ”Insula Iubirii” este o lecție pentru fiecare dintre ei: ”Emisiunea le face un bine, au șansa de a-și pune în ordine gândurile. Ei au senzația că pot păcăli acest test, dar nu e așa, există oameni care au grijă să dea cărțile pe față.”, a mai mărturisit Radu.

Cum vor evolua poveștile concurenților de la ”Insula Iubirii”, află luni seară, 2 septembrie, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro