Antena Căutare

Radu Vâlcan, dezvăluiri despre marea finală ”Insula Iubirii”: ”Există oameni care au grijă ca toți concurenții să dea cărțile pe față!”

Au mai rămas doar două ediții din emisiunea ”Insula Iubirii”, sezonul 5, iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, a venit la ”Observator, unde a oferit detalii neștiute despre show. 

Au mai rămas doar două ediții din emisiunea ”Insula Iubirii”, sezonul 5, iar Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, a venit la ”Observator, unde a oferit detalii neștiute despre show.

Astfel, acesta a precizat că finala emisiunii va avea loc duminică, 8 septembrie, iar telespectorii vor putea urmări un alt episod luni seară, de la ora 20:00.

”Am tot spus, este un efort extraordinar, pentru că dincolo de ce se vede pe TV, în spatele emisiunii, sunt o mulțime de oameni care muncesc ca totul să fie la bun. Duminică, pe opt septembrie, este finala ”Insula Iubirii”. Și eu sunt curios, a trecut mult de atunci. Aștept cu nerăbdare să se difuzeze emisiunea și de fiecare dată aflu detalii noi.”, a povestit el.

Întrebat dacă va mai fi un sezon nou, Radu Vâlcan a mărturisit că se fac înscrieri în continuare.

”Ce este cert este că se fac înscrieri, castingul este în desfășurare, așa că dacă mai sunt persoane care vor să se înscrie o pot face pe casting.a1.ro.”, a spus Radu Vâlcan.

În ceea ce privește concurenții care au făcut parte din cadrul emisiunii, el a mărturisit că experiența ”Insula Iubirii” este o lecție pentru fiecare dintre ei: ”Emisiunea le face un bine, au șansa de a-și pune în ordine gândurile. Ei au senzația că pot păcăli acest test, dar nu e așa, există oameni care au grijă să dea cărțile pe față.”, a mai mărturisit Radu.

Cum vor evolua poveștile concurenților de la ”Insula Iubirii”, află luni seară, 2 septembrie, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

Gata, nu mai e un mister! Ce mănâncă Andi de la ”Insula Iubirii” ca să se mențină în formă: ”E un snack foarte gustos și... Răsturnare de situație la Insula iubirii! Gia a făcut confesiunea ce schimbă totul! „Sunt și eu om...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x