Antena Căutare

Răsturnare de situație între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii: ”Vrei să facem un copil?” Concurentul, hotărât să-și întemeieze o familie

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii, întrucât concurentul îi face o propunere indecentă. 

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii, întrucât concurentul îi face o propunere indecentă.

În timp ce se aflau în spital, Costas nu stă pe gânduri și-i face o propunere neașteptată Nicoletei Dragne, ispita de la Insula Iubirii.

”Vrei să facem un copil?”, o întreabă el pe ispita Nicoleta Dragne, care e șocată: ”De ce-ți dorești un copil cu un om pe care-l cunoști de o săptămână?”, întreabă ea.

Costas, însă, continuă seria dezvăluirilor, mărturisindu-i că-și dorește o familie, întrucât se apropie cu pași repezi de 30 de ani.

De asemenea, într-un alt moment, el a dezvăluit că îi place totul la Nicoleta.

Nicoleta Dragne, confruntare supremă cu Geanina! Iubita lui Costas i-a dezvăluit un adevăr dureros: ”Mi-a luat o mașină!... Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 9, sezonul 5! Geanina a rupt tăcerea la Bonfire, iar Radu Vâlcan a  reacțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x