Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Răsturnare de situație între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii: ”Vrei să facem un copil?” Concurentul, hotărât să-și întemeieze o familie

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii, întrucât concurentul îi face o propunere indecentă. 

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii, întrucât concurentul îi face o propunere indecentă.

În timp ce se aflau în spital, Costas nu stă pe gânduri și-i face o propunere neașteptată Nicoletei Dragne, ispita de la Insula Iubirii.

”Vrei să facem un copil?”, o întreabă el pe ispita Nicoleta Dragne, care e șocată: ”De ce-ți dorești un copil cu un om pe care-l cunoști de o săptămână?”, întreabă ea.

Costas, însă, continuă seria dezvăluirilor, mărturisindu-i că-și dorește o familie, întrucât se apropie cu pași repezi de 30 de ani.

De asemenea, într-un alt moment, el a dezvăluit că îi place totul la Nicoleta.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro