Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Război între ispita Nicoleta și Mirela Baniaș: „E o înșelătorie pe față!”

Ceartă între ispita Nicoleta şi Mirela Baniaş, fostă concurentă „Insula Iubirii”. Acuzaţiile curg din toate părţile, iar scandalul este doar la început!

Ceartă între ispita Nicoleta şi Mirela Baniaş, fostă concurentă „Insula Iubirii”. Acuzaţiile curg din toate părţile, iar scandalul este doar la început!

Ispita Nicoleta a declaratat război persoanelor care profită de popularitatea dobândită în mediul online pentru a da un exemplu negativ tinerelor dornice să fie exact ca ele. Printre cei vizați este chiar fosta concurentă „Insula Iubirii”, Mirela Baniaș.

„Am primit foarte multe mesaje de la fete care mi-au spus că au ținut rețeta aia fake de slăbit și s-au simțit rău. Nu este OK. Poți să vorbești despre viața ta, poți să vorbești despre orice, dar nu încerca să fraierești oamenii, doar pentru că tu ai apărut la TV.

Ea nu a slăbit cu rețeta aia. E copiată de pe Google! Ea nu are vreun curs sau o diplomă în nutriție. (...) Înșală oamenii pe față! Îmi asum ceea ce spun acum”, a spus Nicoleta.

Pentru mai multe detalii despre scandalul de la „Insula Iubirii”, urmăriți materialul video de mai jos, din ediția de joi seara a emisiunii „Xtra Night Show”: