Căutare Live

Război între ispita Nicoleta și Mirela Baniaș: „E o înșelătorie pe față!”

Ceartă între ispita Nicoleta şi Mirela Baniaş, fostă concurentă „Insula Iubirii”. Acuzaţiile curg din toate părţile, iar scandalul este doar la început!

Ceartă între ispita Nicoleta şi Mirela Baniaş, fostă concurentă „Insula Iubirii”. Acuzaţiile curg din toate părţile, iar scandalul este doar la început!

Ispita Nicoleta a declaratat război persoanelor care profită de popularitatea dobândită în mediul online pentru a da un exemplu negativ tinerelor dornice să fie exact ca ele. Printre cei vizați este chiar fosta concurentă „Insula Iubirii”, Mirela Baniaș.

„Am primit foarte multe mesaje de la fete care mi-au spus că au ținut rețeta aia fake de slăbit și s-au simțit rău. Nu este OK. Poți să vorbești despre viața ta, poți să vorbești despre orice, dar nu încerca să fraierești oamenii, doar pentru că tu ai apărut la TV.

Ea nu a slăbit cu rețeta aia. E copiată de pe Google! Ea nu are vreun curs sau o diplomă în nutriție. (...) Înșală oamenii pe față! Îmi asum ceea ce spun acum”, a spus Nicoleta.

Pentru mai multe detalii despre scandalul de la „Insula Iubirii”, urmăriți materialul video de mai jos, din ediția de joi seara a emisiunii „Xtra Night Show”:

Ceartă violentă la „Insula Iubirii”. Două frumuseți de pe insulă au început un scandal de proporții... E oficial! Când începe al cincilea sezon „Insula Iubirii”: „Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar zice că n...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x