Antena Căutare

Robi refuză să participe la ceremonia focului la „Temptation Island – Insula iubirii”

Pentru prima dată de la începutul emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, un concurent refuză să participe la ceremonia focului.

Pentru prima dată de la începutul emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, un concurent refuză să participe la ceremonia focului.

Robi consideră că Medana a fost mai mult decât explicită în testimonialul filmat și nu crede că are sens să vadă și alte imagini cu ea după ce a aflat că cei 10 ani de relație nu au fost decât un lung șir de nemulțumiri și încorsetări. Mai mult decât atât, el va petrece ziua alături de Deea care știe exact ce să facă pentru ca Robi să se simtă tot mai atras de ea.

Chiar dacă spune că nu îl mai interesează ce face Alice, Alin va merge totuși la ceremonia focului alături de Hamude. Drumul până la ceremenie va însemna pentru Hamude alimentarea dorinței permanente de a-și apăra iubita, pentru Alin, în schimb, drumul nu va fi decât un nou prilej de a-i aduce noi acuze lui Alice.

„Sunt mândru de alegerile mele”, va spune Alin după ce va vedea imaginile cu Alice și Robert, referindu-se, desigur, la Cătălina, ispita cu care crede că are o relație și căreia ține să-i mulțumească pentru felul ei de-a fi și modul în care alege să se comporte atunci când este alături de el.

Cum va evolua relația dintre Elena și Tomiță după ce aceștia au petrecut prima noapte de amor, rămâne de văzut diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Deea de la „Insula iubirii”, mai sexy ca niciodată la plajă! Ispita s-a dezbrăcat și s-a pozat în ipostaze incendiare!... Matei de la „Insula iubirii” și-a dat jos hainele și a înnebunit femeile de pretutindeni! Cum arată cea mai sexy ispită ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x