Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

S-a lăsat cu cerere în căsătorie la „Insula iubirii”? Cătălin a ales cu cine pleacă acasă! „Îți dau asta, pentru trările noastre și pentru ce va urma”!

 

L-a sedus şi l-a adus chiar în puctul de a-şi face tatuaje identice. Nicoleta pare să îl fi cucerit de tot pe Cătălin! Dar ceea ce a urmat pare desprins dintr-un film!

Lucrurile au luat-o razna pentru Cătălin, care a luat cea mai importantă decizie a vieții sale!

Înainte de a merge la date, concurentul a cerut echipei de la „Insula iubirii” două brățări portocalii, simbolul deciziei sale că a renunțat la iubită și acum a ales să fie cu ispita Nicoleta.

Iar imaginile sunt mai mult decât grăitoare!

Citește și:

Iubita lui Cătălin, dată afară din casă de ispita Nicoleta? „Mi-am luat bilet spre Cluj, vom sta împreună”
 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe