Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Scene fierbinți pe plajă. Andy: „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”

 

Vulcanica Diana şi Andy s-au dezlănțuit din nou! De data asta, pe plajă, într-un cadru mai mult decât romantic, cu lumânărele aprinse și parfumate și un decor de vis.

Inevitabilul s-a produs și cameramanii au filmat scene fierbinți petrecute între cei doi!  „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”, a spus Andy, precizând că amorul nu este totul într-o relație.

De altfel, cei doi sunt primul cuplu care face amor în acest sezon din "Insula Iubirii". După ce s-a despărţit de Ben şi a început să aibă o relaţie cu Andy, Diana a trecut la pasul următor cu ispita, făcând şi dragoste cu aceasta.

"Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă", a declarat Diana după ce a făcut amor cu Andy.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe