Antena Căutare

Scene fierbinți pe plajă. Andy: „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”

Vulcanica Diana şi Andy s-au dezlănțuit din nou! De data asta, pe plajă, într-un cadru mai mult decât romantic, cu lumânărele aprinse și parfumate și un decor de vis.

Vulcanica Diana şi Andy s-au dezlănțuit din nou! De data asta, pe plajă, într-un cadru mai mult decât romantic, cu lumânărele aprinse și parfumate și un decor de vis.

Inevitabilul s-a produs și cameramanii au filmat scene fierbinți petrecute între cei doi! „La ce m-am gândit când am văzut-o pe Diana? Că vrea sex!”, a spus Andy, precizând că amorul nu este totul într-o relație.

De altfel, cei doi sunt primul cuplu care face amor în acest sezon din "Insula Iubirii". După ce s-a despărţit de Ben şi a început să aibă o relaţie cu Andy, Diana a trecut la pasul următor cu ispita, făcând şi dragoste cu aceasta.

"Am vrut să ştim noi primii dacă e ok sau nu. Dacă mai continuăm sau nu. A fost totul practic o probă", a declarat Diana după ce a făcut amor cu Andy.

Raul pune punctul pe „i”: „O fac pe Alexandra să se simtă în largul ei cu mine, nu fac nimic rău!”... Liviu, cu lacrimi în ochi: „Da, sunt dispus să o iert pe Bianca, am și eu vina mea! Nu vreau să discut despre problemele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x