Antena Căutare

Schimbarea de look radicală la care a apelat Maria Covasa. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 8 Insula Iubirii

Maria de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a surprins urmăritorii cu o schimbare de look uimitoare. Iată cum arată acum fosta concurentă!

Galerie
Schimbarea de look radicală la care a apelat Maria Covasa. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 8 Insula Iubirii | Antena 1

Maria Covasa le-a pregătit o surpriză neașteptată urmăritorilor ei! Fosta iubită a lui Dani și fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8 a trecut printr-o transformare surprinzătoare, după ce și-a schimbat culoarea părului. Iată cum arată acum!

Citește și: În emisiune au avut conflicte și neînțelegeri. Cum se înțeleg acum Iustina și Maria, fostele concurente de la Insula Iubirii

Maria de la Insula Iubirii a trecut printr-o schimbare radicală de look

Maria Covasa a adunat o adevărată comunitate de fani pe Instagram și TikTok, după ce a apărut la Insula Iubirii sezonul 8. Cu o comunitate în creștere pe rețelele de socializare, fosta concurentă se bucură de statutul de „influencer” și participă activ la campanii publicitare în colaborare cu diverse branduri.

Articolul continuă după reclamă

Însă, Maria Covasa postează în mediul online și momente din viața personală, iar recent i-a surprins pe fani cu o schimbare de look radicală. Aceasta a pășit într-un salon de coafură și a decis să își schimbe nuanța părului.

Tânăra s-a declarat extrem de muluțimită de rezultat, așa că l-a împărtășit și cu fanii Insula Iubirii. De partea cealaltă, reacțiile au fost împărțite. În timp ce unii i-au spus că îi stătea mult mai bine cu nuanța de blond pe care o avea înainte, cei mai mulți au complimentat-o pentru alegerea făcută.

„Super culoare, frumoasă foc!”/„Îți stătea mai bine cu nuanța de blond anterioară”/„Foarte frumoasă și sexy”/„Superbă”, acestea fiind doar câteva dintre comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cadoul spectaculos pe care Maria de la Insula Iubirii l-a primit de ziua ei. Cum a apărut la 27 de ani fosta iubită a lui Dani

Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent

Maria, fosta concurentă de la Insula Iubirii a generat recent numeroase reacții în mediul online după ce a apărut o imagine cu ea la locul de muncă.

Deși mulți au considerat situația amuzantă, majoritatea a apreciat-o pentru faptul că își asumă responsabilitățile zilnice și muncește cinstit. Maria de la Insula Iubirii ar munci ca vânzătoare la un magazin de Fornetti.

Un utilizator de TikTok a scris: „Muncește la Fornetti, nu cerșește. Bravo, Maria! Să muncești nu e o rușine”, în timp ce alte comentarii au lăudat modestia și determinarea ei.

Valul de reacții a fost, în mare parte, pozitiv, cu numeroase mesaje de susținere care subliniază faptul că Maria este o tânără muncitoare, care nu se ascunde în spatele celebrității sale. „Mai bine să muncească decât să ceară like-uri. Felicitări, Maria!”, a spus un alt internaut, iar cineva a adăugat: „Bravo ei! E o fată cu picioarele pe pământ.”

Chiar dacă Maria și-a construit o prezență notabilă în mediul online și participă la diverse campanii publicitare, imaginea cu ea muncind a evidențiat faptul că își câștigă existența într-un mod onest.

După întoarcerea din Thailanda, ea a fost invitată în mai multe emisiuni, inclusiv în cadrul show-ului lui Dan Capatos, unde a vorbit despre colaborările sale și direcția profesională pe care o urmează. Cu o comunitate în creștere pe rețelele de socializare, Maria se bucură acum de un statut de „influencer” și participă activ la campanii publicitare în colaborare cu diverse branduri, potrivit ego.ro.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Fostul iubit al lui Hannelore și fosta ispită a sezonului 6 a făcut a... Când s-au cunoscut Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui de fapt. Armina a pus capăt tuturor speculațiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu
Hello Chef sezonul 7, 21 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Baboiash și Liviu Puștiu Sambata, 21.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x