Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Secretele din viața personală a celei mai iubite ispite de la „Insula Iubirii”. „Pentru mine, eșecul este cel mai bun învățător”

Andy Constantin, cea mai iubită ispită de la „Insula Iubirii”, a venit în platoul Observator pentru a ne vorbi despre viața lui personală. Ce concursuri sportive a mai câștigat și ce afacere și-a deschis.

Andy Constantin, cea mai iubită ispită de la „Insula Iubirii”, a venit în platoul Observator pentru a ne vorbi despre viața lui personală. Ce concursuri sportive a mai câștigat și ce afacere și-a deschis.

Se trezește la nouă dimineața și într-o oră este deja în sala de forță, după un antrenament intensiv de două ore, Andy, lucrează încă patru ore la biroul din camera sa și imediat urmează un alt antrenament de două ore. Așa arată o zi normală a celei mai iubire ispite de la „Insula Iubirii”.

Cu șapte-opt mese pe zi și două antrenamente, Andy a reușit să vrăjească concurentele de la Minitel.

Andy este antreprenor de cinci ani și îi sfătuiește pe cei care își doresc acest lucru să muncească și să învețe din eșec.

„Este greu la început pentru că nu ai încredere în propriile forțe, nu ești experimentat și cel puțin pentru mine eșecul este cel mai bun profesor. Nu am avut eșec din prima, curios a fost că am avut succes din primă și asta nu e un lucru bun pentru că atunci când îți vine succesul pentru prima dată, nu știi ce ai făcut bine de te-a lovit succesul.”

Cel mai mare defect al ispitei este impulsivitatea, urmată imediat de încăpățânare. Iar cel mai mare atuu este ambiția.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro