Antena Căutare

Situații complicate și decizii radicale! Maria își dorește să părăsească „Insula iubirii”, însă numai alături de Cosmin!

În cel de-al șaselea episod al emisiunii „Insula iubirii” difuzat luni, 5 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1 au apărut multe motive de frustrare în rândul concurenților.

În cel de-al șaselea episod al emisiunii „Insula iubirii” difuzat luni, 5 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1 au apărut multe motive de frustrare în rândul concurenților.

Bianca trece prin mai multe stări, de la confuzie când vede că Sorin îi acordă atenție Mariei și când cei doi se tachinează chiar în fața ei, până la mai multă deschidere, când decide să se așeze lângă el la petrecere și să analizeze împreună fotografiile cu ei doi de la ședința foto. Cu această ocazie, Bianca îi face lui Sorin complimente despre felul în care arată.

De asemenea, ea i-a făcut mărturisiri Dianei despre atracția față de acesta și despre faptul că ar vrea să facă acest test pentru ea, pentru a vedea ce simte în prezența altui bărbat. Pentru că nu a avut vești despre partenera lui o vreme, Liviu a declarat că este deranjat de fotografiile pe care le-a văzut cu Bianca și Sorin, de la ședința foto tematică și trăiește și el mai multe sentimente contradictorii. În cele din urmă decide să fie absolut sigur că Bianca, indiferent ce s-ar întâmpla, nu va cădea în ispită, spunând că ea este foarte matură pentru vârsta ei.

După ce colegii de insulă s-au îndoit că imaginile cu Diana și Andy sărutându-se sunt doar o strategie de cucerire a concurentei care vrea să își bată joc de ispită, cum crede Ben, acesta a spus că el nu va lua o decizie până când nu va vedea tot, ca să înțeleagă ce și de ce se întâmplă.

Pe insula fetelor a avut loc și prima ceremonie a focului cu toate concurentele, înainte de a ieși în oraș. Maria a aflat la ceremonia focului că partenerul ei, Cosmin, i-a împărtășit lui Alice mai multe lucruri despre relația lor și că doar ea este cea care se gândește intens la căsătorie, nu și el. Ea a mărturisit că vrea să plece acasă și să pună capăt testului. Însă când Radu i-a spus că poate Cosmin se simte suficient de bine și poate el nu ar vrea să plece, dar că ea o poate face singură, nu este acord, spunând că nu vrea să plece fără partenerul ei.

DeeDee și Robert au venit pe „Insula iubirii” cu încredere totală unul în altul și doar cu gândul de a vizita Thailanda. Vestea că prezența ispitei Anuryh poate reprezenta un pericol, a făcut-o pe DeeDee să reconsidere câteva lucruri despre ea, mai ales că își dă seama că este mai afectată de lipsa lui Robert decât se aștepta, dorindu-și să îl vadă chiar și pentru cinci minute. Aici îmi dau seama cât înseamnă el pentru mine, a spus DeeDee, realizând că înainte nu îl aprecia așa de mult. Mai mult, concurenta spune că venirea pe insulă a făcut-o să traiască sentimente de gelozie, iubire și dor pe care nu le mai simțise de niște ani.

Alexandra și Aurel se află și ei aproape de o limită. Concurenta a văzut imagini cu Aurel și a aflat cu această ocazie de la Maria, ispita, că el ar vrea să petreacă timp cu ea mai departe de resort, în mare, unde nu vor purta laviere. Despre această ipostază ea știe foarte clar că pentru Aurel ar fi reprezentat proba de picare a testului, dacă el ar fi văzut-o în apă cu o ispită.

Inevitabilul s-a produs! Ispititoarea Maria nu s-a lăsat până când nu l-a prins în plasa iubirii! Săruturi pasionale înt... Primele imagini incendiare din Thailanda! Diana şi Andy nu au mai rezistat şi au dat frâu liber pasiunii la "Insula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x