Antena Căutare

Succes! Emisiunea "Insula Iubirii - Temptation Island", lider de audienţă. Vă mulţumim!

Ediția difuzată miercuri seara de Antena 1 a fost lider de audiență, în intervalul orar 20.30-23.31, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,3 puncte de rating și 18,3 % cota de piață, Antena 1 fiind urmată de Pro Tv cu o medie de 6,9 puncte de rating și 17,5 procente din cota de piață.

Ediția difuzată miercuri seara de Antena 1 a fost lider de audiență, în intervalul orar 20.30-23.31, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,3 puncte de rating și 18,3 % cota de piață, Antena 1 fiind urmată de Pro Tv cu o medie de 6,9 puncte de rating și 17,5 procente din cota de piață.
În minutul de aur de la 22.49, emisiunea înregistra un vârf de audiență, pe publicul comercial, de 10,4 puncte de rating și 25,8 % cota de piață, aproape dublu față de următoarea clasată, Pro Tv, cu 5,7 puncte de rating și 14,2 % cota de piață.
Jojo va trece prin toate stările posibile și, imediat după difuzarea filmulețelor va crede că e doar o chestiune de timp până când între Cristi și ispita pe care a mângâiat-o se va întâmpla inevitabilul. Însă pe măsură ce furia se va diminua, Jojo va căuta tot felul de scuze pentru comportamentul lui Cristi și chiar drumul spre iertarea lui.
Pentru că în cele doar patru zile petrecute pe insulă departe de partenerele lor băieții au părut să uite toate promisiunile făcute la despărțire, iar apropierile dintre Cristi și Francesca, Alin și Cătălina, Robi și Deea, Hamude și Ramona, Sașa și Maria au fost din ce în ce mai evidente de la zi la zi, Cristi pare să se trezească și să realizeze că lucrurile evoluează mult prea repede și mult prea riscant pentru relațiile lor. Mai mult decât atât, Cristi pare să fie singurul care să se întrebe cum se vede comportamentul lor de pe cealaltă insulă.
Așa se face că, la prima oră a dimineții, Cristi hotărăște să-i strângă pe băieți pentru a le împărtăși temerile sale. Cristi are chiar și o soluție pentru ei și le propune să se distreze împreună, să se joace cărți, tot felul de alte jocuri, să asculte muzică, orice, numai să stea împreună și să țină ispitele la distanță.
În timp ce băieții par să fi luat decizii importante pentru situația cuplurilor lor, pe insula fetelor s-a închis un pasaj, cel al suferinței, dar s-a deschis un altul, cel al acceptării de a petrece mai mult timp cu ispitele și de a se distra împreună.
Văzându-le mult mai liniștite și deschise, ispitele masculine s-au simțit încurajate să încerce apropierea de concurente. Astfel că Marius și-a propus să o cunoască mai bine pe Medana, lucru pe care a hotărât să-l facă și Matei. Cum cei trei, Marius, Matei și Medana, au plecat în explorarea insulei, departe de ochii celorlalți, Elena a început să simtă crescând în ea impulsul geloziei. Medana are numai cuvinte frumoase la adresa lui Marius, pe care-l consideră o persoană extraordinară, în timp ce Matei spune despre ea că este singura fată de pe insulă cu care poate vorbi orice și pe care o găsește și cea mai atrăgătoare din punct de vedere fizic.
În timp ce Elena e cu gândul la Matei, de care spune că se simte îndrăgostită, Tudor își exprimă atracția pentru ea, declarându-le colegilor ispite că i-ar plăcea să se vadă cu ea și după terminarea emisiunii. Elena însă nu-l place deloc pe Tudor, așa că eforturile lui nu vor fi apreciate.
În vreme ce pe insula bărbaților, odată cu hotărârea lor de a-și limita interacțiunea cu ispitele se instalează plictiseala, pe insula fetelor distracția abia acum începe.
După ce a a aflat în cele din urmă la ceremonia focului că Hamude simte că lipsește ceva din relația lor, Loredana ia hotărârea de a începe să se distreze măcar de acum încolo. Lipsă de încredere sau pretext? Nu se poate spune, deoarece declarațiile Loredanei potrivit cărora Hamude este bărbatul vieții ei, cu care și-ar dori să aibă o familie se bat cap în cap cu apropierea ei de Sorin, ispita lângă care pare să se simtă în largului ei.
Pentru că nici ea nu a putut vedea cu o seară înainte filmulețul pregătit pentru ceremonia focului, Medana are acum ocazia să urmărească imaginile care o vor face să respire ușurată. Robert nu a întrecut linita ei de toleranță, așa că Medana poate fi, cel puțin deocamdată, liniștită.
Pentru că simte că Matei îi scapă printre degete, acesta fiind tot mai atras de Medana, Elena se hotărăște să acționeze. Ce nu știe ea este că Radu Vâlcan i-a dat o misiune foarte importantă de îndeplinit lui Matei, aceea de a afla care este motivul real pentru care Elena se află pe „Temptation Island – Insula iubirii”, de vreme ce intențiile ei sunt mai degrabă acelea de a se afirma, decât de a-și testa relația.
Discuția lui Sașa cu Radu Vâlcan nu va face decât să scoată la iveală adevărul, anume că cei doi au venit să testeze o relație inexistentă, care se terminase cu mult timp înainte ca cei doi să vină pe insulă. Tot Sașa va fi și mesagerul lui Radu, însărcinat să le spună tuturor băiieților de pe insulă cum se distrează fetele, cum au evoluat relațiile dintre ele și ispite și care dintre ele par mai apropiate.
Sursă: Kantar Media
Deea nu se lasă! Ispita de la "Insula Iubirii" a renunţat la haine şi a pozat mai sexy ca niciodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x