Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Tensiune la cote maxime! Mirela, primul Bonfire: „Mimează un orgasm!”

 
+2 click pentru
galerie

Va avea Mirela tăria să analizeze lucid adevărul despre partener sau își va găsi ca refugiu negarea care i-a adus în trecut atâta suferință?

În prima noapte, în fața despărțirii de Ionuț, în fața aceluiași foc, Mirela își recunoștea frica: „Am un nod în stomac”. O teamă născută din determinarea de care a dat dovadă Nicoleta :„E foarte puternică, ce își propune, obține”. În această seară, în schimb, răspunsurile ei sunt contradictorii. 

Mirela s-a aflat în această seară față în față cu ispita care a reușit să îl dezarmeze pe Ionuț Gojman, iar în fața noilor probe, concurenta a venit cu o solicitare neobișnuită.

Mirela i-a cerut Nicoletei să îl atragă în pat pe Ionuț, ca să fie convinsă că el ar întrece această limită.

”Pe mine mă intereseaza dacă ar face asta aici. În alt sezon ai putut, acum nu mai poți? Ești ispită!”, a spus supărată Mirela după ce se s-a lovit de refuzul Nicoletei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE