Antena Căutare

Toate sezoanele Insula Iubirii se văd în AntenaPlay! Urmărește episoadele preferate online

Acum poți vedea toate sezoanele emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1! Ai șansa să vezi episoadele tale preferate pe AntenaPlay.

colaj foto cu radu valcan in diferite sezoane insula iubirii, difuzate pe antenaplay Galerie
Fanii pot urmări integral orice sezon din Insula Iubirii pe AntenaPlay | Antena 1

Unde poți urmări toate sezoanele Insula Iubirii atunci când ți se face dor de episoadele preferate? Poți savura oricând un maraton de vizionare pe AntenaPlay.

Toate sezoanele Insula Iubirii se văd în AntenaPlay

În anul 2015 se difuza pentru prima oară Insula Iubirii. Primul sezon al reality show-ul s-a bucurat de un real succes, așa că iată-ne ajunși la sezonul 6. Descoperă mai jos care au fost toate cuplurile de la Insula Iubirii care au avut curajul să își testeze povestea de dragoste în preajma ispitelor și cum poți să le revezi aventura din Thailanda. Toate sezoanele Insula Iubirii se văd online în AntenaPlay

Insula Iubirii Sezonul 1

Primul sezon a pus la încercare patru cupluri, care au petrecut 15 zile în compania a 6 ispite masculine și 6 ispite feminine. Andreea Flavia și Ionuț, Loredana și Liviu, Andreea și Cristian și Petruța și Ovidiu au fost primele cupluri care și-au făcut curaj să își testeze dragostea. În fața ispitelor, nu puțini au fost însă cei care au cedat. Poți urmări Insula Iubirii sezonul 1 online integral pe AntenaPlay.

Insula Iubirii Sezonul 2

După succesul înregistrat de primul sezon, alte cupluri au decis să își testeze relația în fața ispitelor din Thailanda. Astfel i-am cunoscut pe Alice și Alin, Georgeta și Cristian, Loredana și Hamude, Medana și Robi și Elena și Sașa. Un moment ce a rămas în amintirea fanilor a fost ceremonia focului în care Hamude a confruntat-o pe iubita lui, Loredana, tânăra pentru care a fost dispus să „bage mâna în foc” până la proba contrarie. Poți urmări Insula Iubirii sezonul 2 online integral pe AntenaPlay.

Insula Iubirii Sezonul 3

Insula Iubirii sezonul 3 a adus în fața ispitelor din Thailanda cinci cupluri dornice să își testeze limitele și sentimentele. Au crezut că dragostea adevărată va învinge, însă insula a venit cu surprize în fiecare zi pentru Bianca și Liviu, Aurel și Alexandra, DeeDee și Robert, Ben și Diana și Maria și Cosmin. Într-un timp extrem de scurt, adevăratele sentimente au ieșit la iveală și aventura din Thailanda s-a transformat într-o adevărată lecție de viață pentru fiecare dintre concurenți. Poți urmări Insula Iubirii sezonul 3 online integral pe AntenaPlay.

Insula Iubirii Sezonul 4

Insula Iubirii sezonul 4 a fost unul dintre cele mai apreciate și urmărite. 1500 de cupluri au venit la casting, dar doar patru au primit biletul de avion spre Thailanda, locul unde au avut ocazia să petreacă timp în compania ispitelor, pentru a-și da seama dacă sunt sau nu în relația potrivită. Atunci, Hannelore și Bogdan, Mirela și Ionuț, Marinela și Iulian și Cătălina (Cati) și Răzvan au dat cel mai important test în materie de dragoste. A fost sezonul în care Radu Vâlcan a spus că a avut parte de cea mai lungă ceremonie a focului, cea în care Hannelore a încercat să îl convingă pe Bogdan că îl iubește și că nu simte nimic special pentru ispita Andi. Poți urmări Insula Iubirii sezonul 4 online integral pe AntenaPlay.

Insula Iubirii Sezonul 5

La Insula Iubirii sezonul 5 am avut surpriza de a-l vedea pe Ionuț Gojman transformat din fost concurent în ispită. Și de data aceasta, superba Thailanda s-a transformat în cel mai dur test al cunoașterii și al dragostei pentru patru cupluri, formate din Geanina și Costas, Denisa și Adrian, Teodora și Eusebiu și Aurel și Diana, și ei doi foști concurenți în sezoane diferite. Unii au rămas împreună, unii s-au despărțit, dar toți au avut același lucru în comun: o experiență de neuitat în Thailanda, ce a venit la pachet cu lecții de viață importante. Poți urmări Insula Iubirii sezonul 5 online integral pe AntenaPlay.

Insula Iubirii Sezonul 6

Insula Iubirii sezonul 6 poate fi urmărit integral pe AntenaPlay. Noutatea acestui sezon este faptul că fanii se pot bucura și de imagini nedifuzate, de la bonfire integral sau Insula Iubirii Plus, ce arată ce s-a întâmplat în casele concurenților.

În sezonul 6 Insula Iubirii am putut să-i cunoaștem pe Lavinia și Rey, Cristina și Sebastian, Bogdan și Celia, Teodora și Alex, Cerasela și Rareș. După ce Bogdan și Celia au părăsit Insula Iubirii 2022, în locul lor au venit Ionuț și Katy. Cele 21 de zile petrecute în Thailanda au scos la iveală cele mai ascunse secrete, dorințe și sentimente. După ceremonia finală a focului, fiecare a ales dacă pleacă împreună sau separat. Marea surpriză a acestui sezon a fost faptul că am putut să îl revedem pe Bogdan Ionescu, fost concurent în sezonul 4 Insula Iubirii, în calitate de ispită.

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina a dezvăluit ce a făcut cu Sebastian, chiar cu puțin timp înainte să plece în Thailand... Insula Iubirii sezonul 6. Ce i-a reproșat Daniel Ceraselei după ce ea a refuzat să doarmă cu el. Cum a vrut să se revanș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x