Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Top trei cele mai tensionate momente de la ”Insula Iubirii”! Cum a reușit Răzvan să surprindă telespectatorii: ”Da, i-am dat doi pumni la coaste!”

 

Despre cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Temptation Island - Insula Iubirii” s-au scris multe lucruri, mai ales că cele patru cupluri care au ales să-și testeze dragostea în Thailanda s-au destrămat rând pe rând. 

Fost concurent Big Brother, noua ispită Insula Iubirii, în sezonul 5. L-ai recunoscut?

Hannelore și Bogdan, Mirela și Ionuț, Marinela și Iulian, respectiv Cati și Răzvan au pornit în aventura vieții lor pentru a-și testa iubirea. Din păcate, însă, încă din primele zile petrecute în Thailanda, aceștia au început să întâmpine probleme, iar în final poveștile lor s-au destrămat. 

Așadar, astăzi îți propunem să revezi trei dintre cele mai spectaculoase momente de la ”Insula Iubirii”, din cel de-al patrulea sezon, mai jos:

Mirela, mărturisiri despre căsnicia eșuată: ”Am fost condamnată la închisoare!”

Mirela, cea care a venit în Thailanda alături de Ionuț Gojman, trecuse printr-un mariaj care eșuase și, mai mult de atât, ea a dezvăluit că a fost condamnată la închisoare pentru fapte pe care le-a făcut fiind manipulată de bărbatul care îi era soț.

”El avea nevoie de bani. M-am gândit că mi dă înapoi. Tot pentru iubire, tot pentru a fi ok. M-a convins luni întregi acasă. L-am crezut. Nu pot să dau vina pe el, îmi asum răspunderea. A venit o verișoară la închisoare. Mi-a spus că a făcut botez, că oricum s-ar fi aflat, că e fata mare. Mi s-a făcut rău instant. Nu mai auzeam. ”, a povestit atunci concurenta. 

Dragoste cu năbădăi între Cati și Răzvan: "Am bătut-o pentru că nu știe să tacă!"

Un alt moment tensionat din cadrul celui de-al patrulea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” a fost cel în care Răzvan a mărturisit că a bătut-o pe Cati, pentru că ”nu știe să tacă”

Insula Iubirii, sezonul 5, concurenți și ispite: Cine sunt primele ispite dezvăluite

”El e ăla care dă cu pumnul în masă şi spune ce are de spus. Nu lasă niciodată de la el. Probabil am nevoie de un bărbat lângă mine care să fie mai autoritar. I-am dat doi pumni la coaste…nu foarte tare că e foarte slabă. Ştie toată lumea, nu ne mai ferim acum”, a recunoscut la începutul emisiunii Cati. 

Ispita Cristi, mesaj pentru Mari: ”Nu sunt îndrăgostit de tine!”

Ceea ce părea a fi începutul unei povești frumoase de iubire a luat, însă, o întorsătură neașteptată, întrucât ispita Cristi nu a putut să-și ascundă sentimentele: ”Nu sunt îndrăgostit de tine!”, i-a spus el lui Mari, moment în care lumea concurentei s-a spulberat. 

Care vor fi poveștile noilor concurenți, află începând din 22 aprilie, de la ora 20:00, numai la Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI