Antena Căutare

Trei zile au fost de ajuns pe Insula Iubirii pentru Iulian: „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Începe rivalitatea în emisiune

Au venit la Insula Iubirii cu câteva semne de întrebare, dar şi cu mari aşteptări şi speranţe şi au realizat rapid că îndoiala a preluat controlul şi nu mai pot fi siguri de nimic.

Trei zile au fost de ajuns pe Insula Iubirii pentru Iulian: „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Începe rivalitatea în emisiune Galerie
Trei zile au fost de ajuns pe Insula iubirii pentru Iulian: „Solicit retragerea mea din emisiune!” Începe rivalitatea în emisiune | Antena 1

Primele zile au adus revelaţii şi au provocat primele şocuri, mai ales în vila fetelor care după prima ceremonie a focului au realizat că unele dintre cele mai sumbre bănuieli despre partener se pot adeveri în orice moment.

Începe rivalitatea între cele două cunoștințe de la Insula Iubirii sezonul 7

Iar în seara aceasta, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii unui moment cu totul neaşteptat, când Iulian va spune „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Tot diseară, rivalitatea dintre cele două cunoştinţe de la Insula Iubirii, Romeo şi Răzvan, va trece la un alt nivel.

S-au încălcat deja limite, s-au simţit înţepături de gelozie, iar prima dramă pe insulă pare pe punctul de a se dezlănţui. „Cât îi mai desparte de prima trădare?” e o întrebare pe care tot mai mulţi dintre parteneri încep să o contureze. Iar testul începe să fie din ce în ce mai greu.

Primul bonfire a adus în prim plan primele emoţii intense, primele tensiuni, dar şi primele lacrimi pe Escape, locul în care fetele din cuplu au trăit prima ceremonie a focului şi primele momente de revelaţie despre relaţiile lor. Adevărul brutal şi necenzurat despre partenerii lor a adus deja tensiuni şi i-a dat Insulei puterea de a le oferi deja nişte răspunsuri.

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1, aduce în prim plan prima noapte de foc pentru băieţi şi cel mai aşteptat şi deopotrivă temut moment de până acum: prima ceremonie a focului. Totodată, telespectatorii vor fi martorii celei mai dure îndoieli de până acum: după doar trei zile departe de partenera sa şi aproape de cele mai seducătoare ispite, Iulian va lua o decizie complet neaşteptată: „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Care sunt motivele care l-au împins pe Iulian să facă o asemenea afirmaţie şi cum va impacta ea lucrurile pe cealaltă insulă, telespectatorii vor afla în cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Cum arăta Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubrii în primele sezoane ale emisiunii. Care a fost parcursul său în emisi... Cum arăta Maria Ilioiu în primele sezoane de la Insula Iubirii și ce cuceriri a putut face. Momentele virale cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x