Antena Căutare

Un concurent de la "Insula Iubirii", uimit de imaginile văzute la Ceremonia Focului: "Mă bucur că am venit în Thailanda. Nu vreau să trăiesc în minciună"

Ceremonia focului a adus veşti şi pentru Liviu de pe cealaltă insulă. Din păcate, aşa cum spune şi concurentul nostru, imaginile nu sunt cele aşteptate.

Ceremonia focului a adus veşti şi pentru Liviu de pe cealaltă insulă. Din păcate, aşa cum spune şi concurentul nostru, imaginile nu sunt cele aşteptate.

"Vreau să văd dacă mă pot îndrăgosti. Dacă se va întâmpla asta, e clar că Liviu nu este în sufletul meu. O să aştept până în ultima zi şi o să aflu", a spus Bianca.

"Pentru mine nu e bine, nu îmi place cum vorbeşte", Întrebat dacă crede că iubita lui se îndrăgosteşte, Liviu a fost sincer: "Cred că da, din păcate. Dacă e să ne luăm după ultima frază. Până la urmă e viaţa ei. Oricât de dureros ar fi trebuie să accept decizia făcută de ea. E puţin şocant ce am văzut, nu trebuia să îi permită nişte lucruri. Sincer, mă bucur că am venit aici, de asta am şi venit în Thailanda. Nu vreau să trăiesc în minciună".

Episodul integral necenzurat este pe Antena Play!

Noul cuplu de la "Insula Iubirii", prea naiv? Nicoleta și Cătălin își iau "La revedere": ”O să-și de... Cel mai important moment al vieții pentru super-ispita de la „Insula Iubirii” se apropie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x