Un cuplu nou pe Insula Iubirii! Cine sunt noii concurenți. „Iubirea noastră s-a transformat”

Insula Iubirii a primit un cuplu nou, care își va testa o relație începută în urmă cu un deceniu. Gia are 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, are 27 de ani.  

Insula Iubirii a primit un cuplu nou, care își va testa o relație începută în urmă cu un deceniu. Gia are 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, are 27 de ani.

În cea de-a cincea zi pe insulã, cei doi concurenți noi au ajuns într-un resort aflat la doar câţiva kilometri depãrtare de Purimuntra.

Gia și Bogdan sunt douã persoane mature, cu o relaţie de lungã duratã şi cu profesii respectabile: el este inginer în roboticã şi mecatronicã, iar ea ocupă o funcţie importantã într-o companie multinaţionalã din domeniul retail-ului.

Bogdan a recunoscut că el își dorește mai mult decât Gia să își testeze relația.

„Pentru ea, va fi și un test de a-și depăși limita asta, de a socializa mai mult. Ea are momente în care e foarte amuzantă și sociabilă, dar are și momente în care dacă n-are chef și nu îi plac persoanele din jur, îi e lehamite de toată lumea”, a spus Bogdan despre iubita lui, ea recunoscând acest lucru.

„Ne leagă o încredere și o stabilitate. Știu exact la ce să mă aștept de la ea și invers. Știu ce poate, știu că mă pot baza. Ea deja e partenerul meu de viață”, a mai explicat Bogdan despre relația lui cu Gia.

Totuși, bărbatul susține că iubirea dintre el și partenera lui s-a transformat mai degrabă în respect.

„E greu de spus dacă mai e iubire, pentru că se transformă. E îndrăgostirea și după aia se transformă în respect”, a mai spus Bogdan.

Povestea de dragoste a celor doi noi concurenți de la Insula Iubirii a început pe vremea când el avea doar 17 ani - licean, iar ea 22 de ani - profesoară la un club montan.

Cei doi concurenți noi la Insula Iubirii au povestit că pentru ea, diferența de vârstă a fost deranjantă, într-o perioadă, din cauza judecății altor oameni, dar și că o problemă din viața lor personală este faptul că ea lucrează multe ore suplimentare.

Ultimele știri