Antena Căutare

Vă amintiți de Loredana, fosta iubită infidelă a lui Hamude? A lăsat trecutul în urmă și s-a tatuat. Ce semnifică desenul care-i acoperă o parte din corp

Loredana fosta iubită infidelă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island" pare să fi trecut peste durerea separării și a început să se reinventeze. E optimistă, lectura e o rutină zilnică și a decis să-și facă un tatuaj pe un picior.

Loredana fosta iubită infidelă a lui Hamude din cel de-al doilea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island" pare să fi trecut peste durerea separării și a început să se reinventeze. E optimistă, lectura e o rutină zilnică și a decis să-și facă un tatuaj pe un picior: un tradafie roșu, simbol al iubirii.

Așadar, tânăra pare să creadă din nou în puterea transfiguratoare a dragostei. Vă reamintim că deși la început părea îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Hamude, fata l-a înșelat cu ispita Sorin.

După o despărţire dureroasă de Hamude, fosta concurentă îşi continua viaţa de una singură. Pare fericită, împăcată cu alegerea făcută și resemnată. Perspectiva unei împăcări e aproape nulă. Lori a făcut de curând schimbări de look, și-a schimbat anturajul și merge tot mai des la Drăgășani, acolo unde se simte acasă.

Voi ce părere aveți, vă place cum s-a tatuat fata?

Galerie foto! Maria Ilioiu revenire senzaţională la "Insula Iubirii"! Ispita e mai sexy ca niciodată. Tu poţi ... Insula îşi ia TRIBUTUL în IUBIRE! Iată cum dispar cuplurile la "Temptation Island". Imagini incendiare din Tha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x