Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Veste tristă în familia de la „Insula Iubirii”! Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-au despărțit: ”Nu vom mai face nunta! O luăm pe drumuri diferite"

 

Una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii" s-a despărţit de bărbatul cu care plănuia să meargă în faţa altarului.

În cadrul unui interviu, la Antena Stars, Bianca Roman a mărturisit că decizia a fost a amândurora şi că nu şi-a pierdut speranţa că într-o bună zi va face nunta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe