Antena Căutare

Vestea așteptată de toți telespectatorii! Filmările pentru ”Insula iubirii” au ajuns la final! Primele IMAGINI din noul sezon, direct din Thailanda!

A fost o lună de emoţii, surprize şi situaţii-limită, atât pentru cele cinci cupluri care au vrut să-şi testeze încrederea în Thailanda, cât şi pentru echipa de producţie.

A fost o lună de emoţii, surprize şi situaţii-limită, atât pentru cele cinci cupluri care au vrut să-şi testeze încrederea în Thailanda, cât şi pentru echipa de producţie.

Proaspăt întors de pe insula fierbinte, Radu Vâlcan s-a arătat încă şocat de modul în care s-au derulat lucrurile între concurenţi şi ispitele lor.

O lună de emoții și de filmări

Filmările pentru Insula iubirii, cel mai curajos show de la Antena 1, au ajuns la final. A fost o lună de emoţii, surprize şi situaţii-limită, atât pentru cele cinci cupluri care au vrut să-şi testeze încrederea în Thailanda, cât şi pentru echipa de producţie. Proaspăt întors de pe insula fierbinte, Radu Vâlcan s-a arătat încă şocat de modul în care s-au derulat lucrurile între concurenţi şi ispitele lor.

Radu Vâlcan: „Oamenii au venit să se simtă bine!

Radu Vâlcan s-a întors istovit din Thailanda, unde s-au derulat filmările pentru cel de-al treilea sezon din "Insula iubirii".

Deşi are experienţa a două sezoane fierbinţi, Radu a fost surprins de ce s-a întâmplat pe platourile de filmare. La fel, întreaga echipă. Cele cinci cupluri alese să-şi testeze fidelitatea şi sentimentele, departe de casă, s-au dezlănţuit în faţa camerelor.

„Oamenii au venit acolo să se distreze, au venit să se simtă bine, dar odată ajunşi acolo s-au descoperit pe ei înşişi şi şi-au făcut o evaluare după câteva zile, apoi au putut să îşi evalueze propriile relaţii şi de acolo a mai fost un singur pas până la ceea ce s-a întâmplat”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Observator.

Deşi gândul îi este încă la peisajele de neuitat din Thailanda, unde se simte de fiecare dată ca acasă, Radu abia aşteaptă acum să se bucure de cei dragi.

Temptation Island, show-ul care depăşeşte imaginaţia, s-a bucurat de un real succes în 19 ţări. În România, emisiunea a ajuns la cel de-al treilea sezon.

Sursă știre: observator.tv

Sursă foto: FB Radu Vâlcan

Elena de la „Insula iubirii”, sărbătorita zilei! La mulți ani! S-a pregătit de ziua ei într-un mare fel, iar transformar... Deea de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Bruneta și-a făcut o schimbare radicală de look! Fanilor nu le-a venit să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x