Antena Căutare

Vezi primele 4 minute de la Insula Iubirii 2023. Sneak peak din marea premiera a celui mai dur test al fidelității | VIDEO

Așteptarea a luat sfârșit! Noul sezon Insula Iubirii începe, iar fanii au ocazia să vadă exclusiv primele 4 minute din primul episod. Iată ce îi așteaptă pe curajoșii concurenți care au plecat în Thailanda pentru a-și testa relațiile.

colaj cu capturi din primul episod Insula Iubirii Galerie
Vezi primele 4 minute din primul episod Insula Iubirii 2023, exclusiv pe a1.ro și pe AntenaPLAY | Antena 1

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei în cel de-al şaptelea sezon al emisiunii Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Au venit la Insula iubirii ca să îşi supună relaţia celui mai dur test care poate exista: separaţi de partener, în intimitate periculoasă cu ispita, pe insula care va da în vileag adevărul despre relaţiile lor.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii

Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Confruntaţi cu ispita în cea mai puternică şi irezistibilă formă a ei, concurenţii celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii vor fi expuşi celor mai dulci şi mai primejdioase provocări, la care nici măcar nu s-ar fi gândit.

Li s-a întâmplat încă din primele zile pe Insulă, atunci când au fost invitaţi să cunoască locul în care vor locui pentru 21 de zile alături de ispite, dar mare le-a fost surpriza partenerilor acestora să descopere şi ispitele, instalate comod în cele două resorturi.

„Fanii vor avea ce să vadă pentru că este un sezon special, magic. Telespectatorii vor avea ce să vadă, imaginile sunt spectaculoase, concurenții la fel, Poveștile lor sunt delicate, dar și deosebite. Ispitele sunt absolut extraordinare. Nu lipsește niciun ingredient”, a spus chiar prezentatorul reality show-ului de la Antena 1, Radu Vâlcan.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Până la Marea Premieră însă, vezi mai sus primele 4 minute din cel mai fierbinte show al verii.

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7. Cinci cupluri curajoase au spus „Da” celui mai dur test de fidelitate

Veștile bune nu se încheie aici! Imediat după difuzarea la TV, fanii vor putea intra în AntenaPLAY pentru a vedea ediții exclusive speciale din Casa Fetelor, Casa Băieților și de la Bonfire - imagini pe care nu au ocazia să le vadă joia și vinerea, de la 20:30, pe Antena 1.

Imagini care nu apar la TV, disponibile exclusiv pe AntenaPLAY

Pentru fanii celui mai dur test al fidelității, AntenaPLAY aduce materiale extra. Ce nu se vede la TV din Casa Fetelor, Casa Băieților și de la Bonfire, se vede în platforma de video on demand.

La fel ca în sezonul 6, momentele importante vor putea fi urmărite și analizate în context mai larg. Ce au făcut concurenții și ispitele feminine, cum au rezistat concurentele și ispitele masculine și ce reacții au avut cu toții când au fost puși în fața faptelor împlinite veti vedea pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Sunt gata să demaște ce ascund concurenții în minte și-n suflet

Tot în AntenaPLAY, publicul are ocazia să vadă imagini de la castingul celor cinci cupluri curajoase, audițiile Ispitelor Feminine și audițiie Ispitelor Masculine. Pentru a înțelege cât mai bine experimentul social numit Insula Iubirii, fanii au ocazia să privească lucrurile în ansamblu numai pe AntenaPLAY.

Interviurile Insula Iubirii. Rareș Panțîru vs Cerasela Iacob. Ce își reproșează cei doi la un an de la experimentul din ... Premieră la Insula Iubirii: flacăra ispitei – cel mai de temut semnal primit de pe insula partenerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x