Căutare Live

Speak și Vlad Drăgulin au lansat Îs geană pi tini, episodul 3! Hai să vezi show-ul lor digital

Speak și Vlad Drăgulin lansează episodul 3 al show-ului lor digital, Îs geană pi tini. Și săptămâna aceasta, cei doi comentează momentele amuzante și virale din online!

Îs geană pi tini vă provoacă la o porție de râs, glume și multe faze cringe și vă aduce săptămânal câte un episod nou

În fiecare luni, Speak și Vlad Drăgulin aduc pe www.a1.ro un show digital disponibil doar pe internet: Îs geană pi tini.

La curent cu tot ce se întâmplă în online, cei doi analizează și reacționează cu mult umor la fazele virale ale momentului. În discuțiile filmate intervin și câțiva "prieteni" ai lui Vlad, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram.

Citește și: Hai să vezi primul episod realizat de Speak și Vlad Drăgulin aici

Îs geană pi tini vă provoacă la o porție de râs, glume și multe faze cringe și vă aduce săptămânal câte un episod nou.

"Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a povestit Speak.

Citește și: Vrei să revezi al doilea episod al show-ului digital? Play aici

"Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv. Așadar, noi vă așteptăm în fiecare luni, pe a1.ro", a încheiat starul.

*Acesta e un pamflet și trebuie tratat ca atare."

Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x