Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 19. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 19.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 19

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 19 al show-ului digital Îs geană pi tini, Speak și Vlad Drăgulin au vrut un început de emisiune cu ton pozitiv, arătând spectatorilor un video cu o coloană sonoră diferită, spre amuzamentul tuturor. Apoi au curs filmulețe cu alți oameni talentați.

“Bă ce tare e băiatul ăsta, bă!”, spune Speak.

“Deci este revelația anului 2021! (…) Asta e aria furiei”, spune Vlad Drăgulin.

Apoi a urmat un alt băiat talentat, cu ritm de rap amețitor.

“E bombă! Foarte bun”, a zis Vlad Drăgulin.

“Nu doar că are dicție, are și flow”, a adăugat Speak.

După ce au văzut unn filmuleț în care un tip îi face o farsă iubitei lui, Speak mărturisește că ar încerca să îi facă și el o asemenea farsă Ștefaniei.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 12. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

“Recunoaște că ți-e frică”, îi spune Drăgulin.

“Nu am timp. (…) Mi se pare că tre să ai mult timp liber”, i-a zis Speak.

Apoi a urmat un exercițiu de imaginație: cu ochii închiși și urechile ascuțite, cu toții trebuie să fim atenți la această reproducere a sunetului de pași, așa cum apar în filme.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 6. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episoadele anterioare

Ultimele știri