Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 20. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 20.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 20

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 20 al show-ului digital Îs geană pi tini, Speak și Vlad Drăgulin au început acest nou episod cu povești despre renovare pentru că Speak urmează să se mute. De cealaltă parte, Vlad Drăgulin vorbește despre fantomele care îl bântuie.

“Este și mai grav. Probabil că s-a enervat să am vorbit despre el sau ea, ce-o fi”, spune Vlad.

Vlad spune că nu e nebun și chiar a început să audă sunete noaptea. Speak îl sfătuiește să cheme pe cineva la el si să doarmă cu o altă persoană să vadă dacă și acea persoană o să audă sunetele respective.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 6. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Primul video este cu Ruby care striga disperată că îi displace să vadă video-uri cu animale rănite pentru că nu le poate salva pe toate.

“Eu refuz să mă uit la filmlețe cu animale chinuite că mă ia plânsul”, spune Speak.

“Și eu”, adaugă Vlad Drăgulin.

Apoi băieții s-au uitat la alte video-uri cu oameni talentați, cum era cel cu bărbatul a cărui voce nu se potrivea cu înfățișarea.

Speak și Drăgulin nu au putut rata nici video-ul cu domnișoara extrem de sexy, unde a intervenit și Șeptaru. Vlad a spus că fata e mai frumoasă decât Cristina Pucean, preferata lui.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 15. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Ultimele știri