Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 49. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 49.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 49. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii Galerie
În episodul 49 din show-ul digital Îs geană pi tini, Vlad și Speak au vorbit despre nea Puiu, personajul lui Vlad Drăgulin de la iMai mult umor. | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 49 din show-ul digital Îs geană pi tini, Vlad și Speak au vorbit despre nea Puiu, personajul lui Vlad Drăgulin de la iMai mult umor.

“Îmi place să aduc un omagiu unor personaje necunoscute de oameni, care nu sunt vedete, dar sunt de 10 ori mai spumoase decât orice vedetă”, spune Vlad.

Dezvăluirile lui Vlad Drăgulin despre personajul Nea Puiu de la iMai mult umor

“Îl cunosc pe nea Puiu de pe la 23 de ani de când venea la niște spectacole independente de-ale noastre. Venea și se uita”, a mai adăugat Vlad.

Ce nu îi place lui Vlad este că trebuie să improvizeze constant și asta este ca o adevărată provocare. Pe lângă faptul că trebuie să gândească ca personajul, după ce îl trece prin filtrul său propriu.

“În fiecare zi îmi fac un semi-scenariu. Se numește canava”, a explicat actorul.

Primul video pe care l-au vizionat gazdele show-ului digital a fost cu un băiat care a folosit tehnica jocului din Squid Game, serialul care a uimit o lume întregă.

Citește și: iMai mult umor, episodul 4, 16 octombrie 2021. Vlad Drăgulin nu înțelege viața complicată a unui pirat. “E deja jale în viața ta”

“Ce tare! Au recreat setul?”, a spus Speak.

Următorul video a fost de-a dreptul amuzant, cu o întâlnire la aeroport dintre o fată și un băiat, pentru prima data.

“A fost o reîntâlnire dureroasă”, a zis Speak.

Apoi a urmat un clip educativ, cu mai multe experimente științifice care i-au uimit pe Speak și Vlad.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 48. Hai să vezi ce videouri pline de haz ți-au mai pregătit artiștii

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 18:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x