Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 10. Hai să vezi ce au pregătit

Speak și Vlad Drăgulin au pregătit episodul 10 din emisiunea care se vede doar pe a1.ro, Îs geană pi tini. Ești gata să râzi copios?

Este luni, iar asta înseamnă că în jurul orei 19:00 ai întâlnire cu Speak și Vlad Drăgulin, pentru un nou episod din Îs geană pi tini, pamfletul care te binedispune la început de săptămână.

Emisiunea realizată exclusiv pentru a1.ro aduce în atenția privitorilor video-uri și fotografii amuzante ale vedetelor de pe rețelele de socializare.

Pentru noul sezon, cei doi prieteni au făcut mici modificări în studioul de filmare, incluzând microfoane de "radio" și mutând ecranul pe care urmăresc cele mai amuzante faze virale de pe internet.

Îs geană pi tini, sezonul 2. Ce clipuri comentează Speak și Vlad Drăgulin în episodul 10

De această dată, Vlad surprinde cu o schimbare de look, o pereche de ochelari de vedere despre care spune el că îl fac să pară mai... deștept.

Emisiunea începe cu un video în care apare Oana Roman într-un interviu cu Cristi Brancu, iar vedeta este întreruptă de fiica ei, Isabela. Reacția Oanei a stârnit amuzamentul celor doi prezentatori.

Speak și Drăgulin aduc în discuție și incidentele din trafic, dar și bătăile care au loc frecvent între coducătorii auto. Un alt video amuzant este despre o zi de naștere mai puțin reușită și ce se întâmplă atunci când prietenii vor să îți distrugă tortul aniversar.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea lor digitală, Îs geană pi tini

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mărturisit Speak.

„Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", a mai adăugat artistul.

Vlad Drăgulin este foarte încântat de această colaborare şi nici nu a stat pe gânduri atunci când i-a fost propusă ideea.

"Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a spus Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Cel mai amuzant show nu se difuzează la TV. Episoadele pe care le realizează Speak şi Vlad Drăgulin pot fi văzute doar pe site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în fiecare luni, în jurul orei 19:00.

„Îs geană pi tini” este un proiect special, menit să aducă zâmbetul pe feţele publicului. Speak şi Vlad Drăgulin comentează cele mai virale videoclipuri într-un mod de-a dreptul savuros. Pe data de 9 noiembrie a fost lansat primul episod, iar acesta a ajuns rapid la inimile fanilor.

Hai sa (re)vezi aici primul sezon.

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x