A gătit la cele mai luxoase restaurante din Berlin şi Spania, a absolvit cea mai bună şcoală gastronomică din lume, Basque Culinary Center, a câştigat „Top Chef” şi a acceptat provocarea, alături de Marius Florea Vizante, de a-i învăţa pe prichindei tainele bucătăriei la „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.
Alexandru Iacob, că despre el este vorba, a acceptat invitaţia de a face parte din juriul competiției culinare dedicată industriei creative din România, Cupa Agenţiilor la Gătit: „În primul rând, ideea de a fi jurat într-un astfel de cadru mi s-a părut atractivă pentru că mie-mi place să fiu creativ în preparatele mele, după cum s-a văzut şi la <Top Chef>, şi abia aştept să degust bucatele pregătite de cei mai creativi oameni”, mărturiseşte Alexandru Iacob, ce va putea fi urmărit la „Junior Chef”. Tot el povesteşte că în ciuda faptului că este prins cu filmările show-ului gastronomic cu copii, el nu poate refuza proiectele frumoase care implică gătitul pentru că pasiunea pentru arta culinară nu are limite.