Antena Căutare

Alin Andrei Alexandru, un puști talentat dar extrem de emotiv

Primul voinic pășește cu încredere în platoul Junior Chef, pe numele său Alin Andrei Alexandru, în vârstă de 14 ani

Primul voinic pășește cu încredere în platoul Junior Chef, pe numele său Alin Andrei Alexandru, în vârstă de 14 ani. Tânărul nostru le-a pregătit juraților un adevărat festin, prezentându-se cu un preparat pe bază de mușchiuleț de porc împănat cu cârnat în crustă de mac și un piure în trei culori.

Alin nu încearcă să impresioneze prin rapiditate, pentru că așa cum spune el "Nu sunt prea rapid, dar sper să îi impresionez prin modul în care fac preparatul, prin aranjarea în farfurie și gust!"

Concurentul nostru are pretenții de la el și de la oamenii din jurul său, acesta nedorind să fie tratat asemenea unui copil. "În bucătărie vreau să fiu luat ca un om mare!" spune Alin, încercând să îi explice lui Vizante că el visează la o carieră ca bucătar.

"Îmi place să mănânc și să gătesc!" afirmă tânărul în timp ce se grăbește să termine preparatul la timp.

Alin este un băiețel care se bucură cu adevărat atunci când oamenii sunt mulțumiți, el considerând că cea mai mare satisfacție pe care o poate avea este atunci când vede mulțumirea din ochii celor care gustă preparatele sale.

Emoțiile cresc iar Alin se străduiește să ducă preparatul la bun sfârșit. Din păcate, și piureul de cartofi îi pune piedici și mușchiulețul împănat care, după spusele lui Vîrlan, nu va mai putea fi dat prin făină și mac.

"Liniștește-te, Alin! Nu trebuie să meargă toată lumea mai departe!", îl "încurajează" irnoic Vizante. Nici Vîrlan nu este prea încântat de piure.

Tensiunea crește și Alin este tot mai emoționat, se agită, nu își poate găsi ustensilele. În final însă reușește să termine preparatul, însă în lacrimi.

"Am greșit tot! Știam să îl fac dar am fost prea sigur pe mine!" mărturisește suspinând concurentul.

Jurații se apropie pentru degustare, dar aproape că nu scot niciun sunet. Se retrag tacticos la locuri, lăsându-l pe bietul Alin cu inima cât un purice. Sigur e el că va primi numai NU, concurentul aproape că își pierduse orice speranță, dar jurații consideră că e cazul să nu îl mai țină în tensiune și îi oferă în cor trei de DA!

Toți trei i-au explicat cât de bine a ales combinațiile și ce gustoase au ieșit toate, pentru a-i reda încrederea în sine.

Prichindelul nu i-a lăsat prea mult să aștepte și a ales să meargă mai departe cu Horia Vîrlan.

Horia Vîrlan, în lacrimi la „Junior Chef”... Juraţii „Junior Chef”, în paşi de balet în pauzele filmărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x