Antena Căutare

Ana Maria Dumitru a făcut spectacol alături de sora ei, în platoul Junior Chef!

Este frumoasă, talentată şi o bucătăreasă desăvârşită! Iar alături de sora ei mai mică, face spectacol! Ana Maria Dragomir i-a impresionat pe juraţi!

Este frumoasă, talentată şi o bucătăreasă desăvârşită! Iar alături de sora ei mai mică, face spectacol! Ana Maria Dragomir i-a impresionat pe juraţi!

Ana Maria Dumitru are doar 9 ani. Spre deosebire de alţi copii de vârsta ei, ei nu îi plac produsele de la fast-food şi are mare grijă ce mănâncă.

La Junior Chef, a pregătit o salată în straturi cu somon afumat.

"E o reţetă sănătoasă şi delicioasă. Produsele nu sunt prăjite în ulei", spune Ana Maria. Iar sarea şi piperul din preparatul ei sunt sora ei mai mică, Isabella.

Micuţa Isabella a fost alături de Ana Maria în platou. Juratul Vizante nu a mai avut timp să analizeze preparatul concurentei, pentru că a fost cucerit de Isabella. Isabella, însă, nu s-a lăsat atât de uşor. Iar la cei 7 ani ai săi, a avut grijă să îi dea cele mai bune replici lui Vizante.

Ana Maria Dragomir i-a cucerit pe juraţi cu reţeta sa! Toţi trei i-au oferit un DA din inimă. Însă concurenta a ales să meargă mai departe cu Horia Vîrlan!

Isabelle Dumitru i-a zdrobit inima lui Vizante: "Nu te iubesc! Asta-i viaţa!"... Anca Lungu, dans de senzaţie la „Junior Chef”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x