Antena Căutare

Anca Lungu dezvăluie cu ce preparat l-a cucerit pe soţul ei

La „Junior Chef”, show-ul în care prichindeii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, nu doar concurenţii sunt cei care fac mărturisiri inedite, ci şi membrii juriului care dezvăluie cele mai intime şi haioase poveşti, de vină fiind concurenţii care le trezesc amintiri dragi

La „Junior Chef”, show-ul în care prichindeii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, nu doar concurenţii sunt cei care fac mărturisiri inedite, ci şi membrii juriului care dezvăluie cele mai intime şi haioase poveşti, de vină fiind concurenţii care le trezesc amintiri dragi: „Primul preparat pe care l-am gătit au fost clătitele. Reţeta nu o ştiam de la mama, dar am furat-o din cartea ei de bucate. Eram singură acasă cu fratele meu mai mic, Andrei, şi i-am zis hotărâtă <Andrei, astăzi îţi voi face eu nişte super clătite. Nu este nicio problemă, am văzut cum le face mama>”, povesteşte Prinţesa Polonic.

Tot clătitele au fost preparatul cu care Anca Lungu l-a cucerit pe soţul ei, după cum ea a mărturisit, şi se numără printre deserturile sale preferate. Anca Lungu este însărcinată în luna a şasea şi deşi este angrenată cu filmările pentru „Junior Chef” şi Observatorul orei 19:00 din weekend, aceasta se simte de minune pe platouri.

O poveste dulce! Istoria cremei de ciocolată cu alune... Vizante îi demonstrează colegului său Horia Vîrlan că ştie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x