Antena Căutare

Anca Lungu face ultimele pregătiri înaintea venirii Nataliei

Anca Lungu, frumoasa jurată a unicului show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, face ultimele pregătiri înaintea venirii pe lume a fetiţei ei şi a lui Ştefan, Natalia. Cei doi o aşteaptă cu nerăbdare pe mica prinţesă pentru care se pregătesc foarte mult

Anca Lungu, frumoasa jurată a unicului show culinar cu copii din România, „Junior Chef”, face ultimele pregătiri înaintea venirii pe lume a fetiţei ei şi a lui Ştefan, Natalia. Cei doi o aşteaptă cu nerăbdare pe mica prinţesă pentru care se pregătesc foarte mult.

Prinţesa Polonic de la „Junior Chef” le-a împărtăşit prietenilor ei bucuria pe care o are şi nerăbdarea cu care aşteaptă să o cunoască pe fetiţa ei, postând pe reţeaua de socializare Facebook o poză de la un centru care iniţiază viitorii părinţi în noul rol, ajutându-i să descopere demersul devenirii lor ca părinţi: "Aşa arată un viitor tătic pregătit!", îşi spuse în sinea ei viitoarea mămică fericită...”, a fost mesajul Ancăi de pe Facebook. Pe Anca Lungu telespectatorii o pot urmări în show-ul culinar cu copii, „Junior Chef”, în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Ioana Haidamac, un suflet mare într-un corp mic: "Bunica m-a învăţat să gătesc"... Galerie foto! Anca Lungu, o viitoare mămică superbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x