Antena Căutare

Anca Lungu îi face o dedicaţie muzicală colegului său de juriu, Vizante

Strategiile pe care juraţii le folosesc atunci când vor să cucerească un copil diferă de la concurent la concurent, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, găsind de fiecare dată un tertip care să învingă

Strategiile pe care juraţii le folosesc atunci când vor să cucerească un copil diferă de la concurent la concurent, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, găsind de fiecare dată un tertip care să învingă.

Pe cât de mare este suferinţa unui membru al juriului când „pierde” câte un concurent pe care îl vrea cu ardoare în echipa lui, cu atât mai savuroasă este victoria celui care îl câştigă. Astfel, Anca Lungu i-a dedicat o melodie lui Vizante, o adaptare a unui cântec a celor de la Gipsy Kings, Volare: „Vizante, am câştigat din nou”, fredonează Prinţesa Polonic.

Care a fost reacţia lui Marius Florea Vizante vor putea afla telespectatorii în noua ediţie „Junior Chef”, de luni, de la 20:30, la Antena 1.

Marius Florea Vizante, păcălit de un concurent la „Junior Chef”... Anca Lungu este răsfăţată de soţul ei chiar şi la filmările Junior Chef: „Ştefan merge repede să-mi cumpere ce-mi doresc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x