Antena Căutare

Anca Lungu, şocată de atitudinea lui Vizante

La „Junior Chef” nu doar copiii veniţi la preselecţii sunt spectaculoşi, ci şi membrii juriului, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, care se întrec în a-i lua în echipa lor pe cei mai buni copii pasionaţi de gastronomie

La „Junior Chef” nu doar copiii veniţi la preselecţii sunt spectaculoşi, ci şi membrii juriului, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, care se întrec în a-i lua în echipa lor pe cei mai buni copii pasionaţi de gastronomie.

Prestaţia din bucătărie a unuia dintre puştii veniţi la preselecţii l-a determinat pe Marius Florea Vizante să aibă o atitudine pe care nu a mai avut-o până acum la „Junior Chef”. Acesta a refuzat să guste un preparat, motiv pentru care şi-a uimit colegii de juriu şi nu a scăpat de criticile lor: „Vizante m-a şocat, a fost extrem de dur. A refuzat să guste”, povesteşte Prinţesa Polonic.

Ce l-a determinat pe Vizante să aibă o asemenea atitudine va putea fi urmărit la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1.

Marius Florea Vizante s-a apucat de cântat rap... De pe podium, în bucătărie! Helena Rizzo a fost desemnată cea mai bună femeie bucătar din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x