Antena Căutare

Aron Ciocan și-a descoperit pasiunea pentru gătit citind Harry Potter

Cu o privire inteligentă și un aspect de occidental, Aron ne-a cucerit definitiv. Tânărul gătește de la 6 ani, după ce a fost fascinat de poțiunile din romanul Harry Potter

Cu o privire inteligentă și un aspect de occidental, Aron ne-a cucerit definitiv. Tânărul gătește de la 6 ani, după ce a fost fascinat de poțiunile din romanul Harry Potter.

Mama sa povestește cum tânărul facuse o pasiune pentru cartea de bucate încă de mic. Aceasta era nevoită să îi citească rețete în locul poveștilor de culcare.

Aron este un tânăr de bază în familie, fiind cel care pregătește ceva bun pentru musafiri atunci când părinții nu pot. Juniorul a venit susținut de colegii săi, iar Roxana, văzând atâtea admiratoare, l-a luat la întrebări legat de iubita sa. Bucătărașul a spus cu regret că aceasta nu se află acolo să-l susțină, însă el este pregătit oricum să impresioneze juriul.

"Cred că am șanse să câștig Junior Chef pentru că gătesc cu pasiune și îmi place să fac asta!", mărturisește băiatul.

Sorțul este pus la locul lui, iar Aron este gata de competiție. Acesta intră cu zâmbetul pe buze în platou și le spune juraților că este extrem de încrezător în propriile forțe. Cum prezentările au fost făcute, micul "prinț", așa cum l-a numit Prințesa Polonic, Anca Lungu, este gata să ne încânte.

Băiețelul va găti o adaptare a unui quiche lorraine. Nu e de mirare că are așa o încredere în sine. Până și numele preparatului ne spune cât este de pregătit Aron, iar aplauzele și scandările susținătorilor săi sunt de necontenit.

Mare le-a fost mirarea juraților să afle că tânărul din fața lor este extrem de școlit în domeniul culinar. Acesta a călătorit în Statele Unite, unde a participat la un curs de gătit. "Acolo am învățat să fac dressinguri de salată, shrimps. Chiar am gătit mult", povestește micuțul.

Pentru a destinde atmosfera, Marius Vizante se hotărăște să descrie preparatul lui Aron în engleză. Tânărul este însă extrem de serios, explicând cu minuțiozitate toți pașii pe care îi urmează. "În bucătărie, la anumite preparate, trebuie să fii foarte exact!", consideră juniorul.

Jurații sunt extrem de impresionați să vadă o mână de om, care gătește cu atâta pasiune, ba chiar să aibă atât de multe cunoștințe tehnice. Vizante îi testeză și calitățile de vorbitor de limbi străine, iar tânărul se descurcă de minune cu engleza și germana.

Cum toate sunt gata, jurații sunt invitați să guste, iar emoțiile concurentului cresc cu fiecare înghițitură.

Prințesa Polonic îi face o declarație de dragoste lui Aron, spunându-i "Ich liebe dich!" după gustarea preparatului.

Cu picioarele înmuiate, tânărul reușește să le sugereze tuturor juraților să guste corect preparatul său, pentru a nu omite nici o aromă. Primul DA nu se lasă mult așteptat, iar Prințesa îl invită în regatul său pe tânărul prinț. "Ja!" (DA în limba germană) primește Aron din partea lui Horia Vîrlan, fiind urmat și de DA-ul lui Marius Vizante.

Aron este clar cel mai feircit copil, însă asemenea unui prinț adevărat, își ascunde lacrimile de bucurie în spatele scuzei cu "ceapa". Oare ce echipă va alegere micuțul?

Horia Vîrlan este primul care încearcă să-l convingă. Acesta îi demonstrează că ei doi au numeroase lucruri în comun, printre care: numele, studiile de specialitate în America, numărul 11 (vârsta puștiului este data de naștere a bucătarului) și mai presus de toate, amândoi sunt extrem de pasionați de gătit.

"În cazul meu a fost dragoste la prima degustare!" afirmă Prințesa Polonic, în timp ce Vizante încearcă să îi elimine pe lingușitorii, care îi "fură" posibilul co-echipier.

Atmosfera din spate este extrem de tensionată, admiratoarele lui Aron fiind geloase pe Anca Lungu din pricina declarației sale de dragoste.

Pasiunea pentru Harry Potter l-a ajutat pe junior în alegerea echipei. Dând din degete ca pentru o vrajă, Aron îi caracterizează pe fiecare dintre cei trei jurați. "Foarte bun bucătar, îmi place de tine!", "Foarte drăguță, îmi place de tine!", "Foarte haios, îmi place de tine!".

Horia Vîrlan este cel care are norocul de a fi ales de "prințul" Aron, deși credea că Prințesa Polonic va fi îndrumătoarea lui, după atâtea declarații de dragoste.

Lacrimile de fericire nu au ezitat să apară în ochii băiatului, care a respirat ușurat după o zi tensionată. Acesta a fost îmbrățișat de familie și admiratori.

Război între juraţi? Vizante: "E o luptă deschisă. Tre să faci orice să câştigi copilul cel ma bun în echipa ta&quo... Lisa Ionescu, o adevărată vedetă: "Vreau să devin o cântăreaţă care are propriul ei restaurant"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x