Antena Căutare

Ca de la finalist la finalist! Juniorii gătesc pentru copiii de la Next Star

12 concurenți, trei jurați și un trofeu râvnit de orice copil pasionat de bucătărit. Oare cine va pune marele premiu în vitrină?

12 concurenți, trei jurați și un trofeu râvnit de orice copil pasionat de bucătărit. Oare cine va pune marele premiu în vitrină? Emoțiile sunt foarte mari, fiecare dintre finaliști imaginându-și cum ar fi să primească titlul de primul "Junior Chef" al României.

Prima probă a ultimei etape din competiție este jurizată de finaliștii Next Star. Copiii vor fi nevoiți să își arate talentul de bucătar și să convingă niște puști de vârsta lor prin preparatele cele mai inspirate. "Chiar dacă sunt copii tot vor fi emoții pentru că mâncarea trebuie să fie bună!", mărturisește unul dintre concurenți.

Juniorii au la dispoziție două ore, timp în care trebuie să gătească un preparat sărat, unul dulce și un suc (dacă doresc). Se dă startul probei, iar cei mici aleargă spre frigidere și spre rafturile pline cu produse.

"Mi-ar plăcea să nu mai am de a face cu nici unul din colegii mei. Să câștig doar EU!", afirmă Rareș Pop.

Biscuiți în aer, zgomot de mixer și boluri căzute din greșeală în coșul de gunoi, ingredientele unei atmosfere de mare finală.

Aly s-a gândit să îi impresioneze pe copiii de la Next Star cu bomboane cu alune iar pentru gustarea sărată pregătește trandafir de bacon. Manrico vrea să ne dea gata cu "Mozzarella in Carrozza", un preparat cu greutate, ce datează din anii 1800. Startegia sa a fost ca desertul și băutura să fie gata înaintea aperitivului.

Andrei Geavela va pregăti "Quiches lorraine" și acadele de biscuiți. Concurentul a fost foarte supărat din pricina faptului că bancul său de lucru se afla destul de departe de frigider sau de rafturile cu produse, motiv pentru care Andrei era nevoit să alerge mereu pentru a ajunge la ele.

Maria este mândră de alegerea sa, tânăra gătind după gustul său. Pancakes cu sirop de arțar și ciocolată și green apple vor fi un adevărat răsfăț pentru cei de la Next Star.

Ana și Daria parcă s-au vorbit. Ele au de când să le aducă jurților pe masă exact ceea ce orice copil iubește să mănânce. Ana va avea pui cu fulgi de porumb și sos de usturoi, iar Daira strips-uri cu cartofi prăjiți, ketchup și sos de usturoi. Deserturile variază doar puțin. Ana îi va impresiona cu fursecuri de ciocolată și milkshake de banane, iar Daria cu turnulețe de ciocolată cu banană și un cocktail cu gheață.

Robert Nicolas va găti pui cu sos și ciuperci, un fresh de citrice cu spumă de ghimbir și frigărui de fructe cu sos de ciocolată neagră.

Giulio va încerca să prepare niște acadele și pentru gustarea sărată, aripioare de pui cu cartof și o frigăruie de brânză telemea învelită în dovlecel.

Horia Vîrlan se apropie de Nicolas, pentru a vedea cum se descurcă. Concurentul este cuprins pe loc de emoții și mai să îi dea lacrimile din cauza aglomerației din bucătărie. "Ce fac acum?", întreabă acesta aproape obsesiv. "Nu îi ieșea aproape nimic. Nici sosul, nu a găsit nici ciupercile și în plus pe masa lui era o dezordine generală!", povestește Rareș.

Ultimele 45 de secunde se scurg, iar juniorii au intrat în panică. Fiecare caută câte ceva, fără să găsească, mâinile le tremură și vocile ating note tot mai înalte.

Cea mai tare parodie a melodiei Lorei, Puişor, cântată în finala “Junior Chef”... Rareş Pop: "Aş vrea să scap de toţi să câştig doar eu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x