Antena Căutare

Cea mai gustoasă reţetă de curcan recomandată de Alexandru Iacob, câştigător “Top Chef”

Alexandru Iacob, câştigătorul celui de-al doilea sezon “Top Chef” îl ajută pe Marius Florea Vizante să le dea cele mai bune sfaturi prichindeilor din echipa actorului, cei mai haioşi, simpatici şi talentaţi de la preselecţii, după cum Vizante a declarat de nenumărate ori. Alexandru este actualmente Chef-ul unui conac din Manasia şi se mândreşte cu preparatele apropiate de natură pe care le face

Alexandru Iacob, câştigătorul celui de-al doilea sezon “Top Chef” îl ajută pe Marius Florea Vizante să le dea cele mai bune sfaturi prichindeilor din echipa actorului, cei mai haioşi, simpatici şi talentaţi de la preselecţii, după cum Vizante a declarat de nenumărate ori. Alexandru este actualmente Chef-ul unui conac din Manasia şi se mândreşte cu preparatele apropiate de natură pe care le face.

El le recomandă fanilor “Junior Chef” o reţetă extraordinar de gustoasă de curcan, Piept de curcan cu spanac şi sos beurre blanc şi fistic. Ingredientele necesare sunt:

Piept curcan- 150g
Spanac- 50g
Unt- 40g
Sare/piper după gust
Vin alb- 100ml
Eşalotă- 20g
Fistic- 10g
Ulei de măsline- 20ml


Pieptul se prăjeşte la foc mic timp de 20 min în ulei de măsline. Separat se pun untul, eşalota şi se lasă la foc mic fără să se rumenească, timp de 10 minute. Apoi, se pune vinul şi se lasă până se formează un sos. Se strecoară şi se adaugă fisticul. Spanacul se blanşează apoi se pune într-o tigaie cu unt, sare si piper.

Pe Alexandru Iacob telespectatorii îl pot urmări în fiecare luni de la 20:30, la Antena 1, la „Junior Chef” în show-ul gastronomic cu prichindei. El împreună cu Marius Florea Vizante îi învaţă pe cei din echipa lui Vizante secretele gastronomiei.

Roxana Ionescu face exerciţii fizice în cele mai inedite locuri... Vizante și Vîrlan - două echipe cu imnuri puternice și membrii hotărâți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x