Antena Căutare

Christoffer Balog, micul bucătar cu o poveste impresionantă: "Dacă tata a fost la Top Chef, eu o să câştig Junior Chef”

Aşa tată, aşa fiu! Este o vorbă ce se poate aplica foarte bine în cazul fostului concurent Top Chef, Alexandru Balog. Fiul lui, Christoffer, a venit la Junior Chef şi i-a impresionat pe juraţi cu talentul său.

Aşa tată, aşa fiu! Este o vorbă ce se poate aplica foarte bine în cazul fostului concurent Top Chef, Alexandru Balog. Fiul lui, Christoffer, a venit la Junior Chef şi i-a impresionat pe juraţi cu talentul său.

Legătura dintre cei doi este una specială şi a devenit şi mai puternică din cauza unor probleme cauzate de separarea părinţilor. După divorţ, Christoffer a rămas în Austria cu mama sa, dar la câteva luni, autoritatea tutelară din Viena l-a luat pe puşti şi l-a mutat într-un Centru de plasament. Balog, tatăl său, s-a luptat cu autorităţile austriece prin judecătorie şi a reuşit să-şi recapete fiul. Astfel, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, în bucătărie, şi au împărtăşit pasiunea pentru gătit.

"Tatăl meu a fost la Top Chef şi nu puteam deloc să lipsesc de la Junior Chef", a spus Christoffer. La început, gătitul i se părea plictisitor, însă după ce tatăl lui i-a arătat cum se face, a devenit o pasiune.

În platoul de la Junior Chef, a păşit cu emoţie. Ca să îi dea curaj, Prinţesa Polonic l-a îmbrăţişat şi i-a dat o sărutare.

Christoffer a venit cu un preparat de top: muşchiuleţ de porc cu zucchini şi sos de brânză de burduf.

"Vreau să îl fac pe tata mândru. Vreau să merg mai departe!", mai spune micuţul.

A gătit cu mare atenţie, însă juraţii iau dat mari emoţii. Copleşit de lacrimi, Christoffer era sigur că nu va merge mai departe.

"Te trimitem acasă. Dar nu te duci cu mâna goală. Ci cu trei de da", i-a spus Vizante.

Bineînţeles, juraţii au avut grijă să mănânce tot ceea ce a gătit Christoffer.

Concurentul a mers mai departe în echipa lui Vizante.

Vizante s-a lipit! Juratul a rămas imobilizat!... Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, i-a cucerit pe juraţi cu desertul preparat de ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x