Antena Căutare

Concurenții trec prin emoții imense! Echipa Prințesei Polonic își alege semifinaliștii într-o probă ELIMINATORIE!

Până aici le-a fost! Micuții bucătari au ajuns pe ultima sută de metri de gătit și se roagă cu emoție să ajungă în semifinală!

Până aici le-a fost! Micuții bucătari au ajuns pe ultima sută de metri de gătit și se roagă cu emoție să ajungă în semifinală!

Prințesa Polonic le fac instructajul și îi anunță că în această seara competiția este strânsă, din 12 concurenți rămânând numai patru."Vă rog din tot sufletul să vă concentrați cât se poate de bine, da?", îi îndeamnă Anca.

După o îmbrățișare de grup, cei mici pornesc plini de încredere spre cămară pentru a începe cât mai repede treaba. Au la dispoziție două ore.

Emoțiile și stresul se pot observa de la un kilometru. Ali, spre exemplu, va încerca să o îndulcească pe Prințesă cu bomboane din ciocolată albă, bazându-se foarte mult pe un design special.

Un alt concurent talentat, Alexandru, dorește să ne arate că este un star în bucătărie. Încă de la preselecții el i-a privit cu încredere pe jurați și le-a spus că a venit să câștige competiția pentru Țiți, pisicuța lui. El va găti steluțe cu aluat din ciocolată albă și cireșe.

Nici gemenii noștrii nu se lasă mai prejos, deși încă nu s-au hotărât cât de "vedetă" își doresc să ajungă. Aceștia s-au pregătit cu cartofi dulci cu sos de ciocolată albă și nucă de cocos.

Pasiunea, dragostea și credința sunt cele trei ingrediente pe care o altă tânără aspirantă la șorțul de Junior Chef le folosește pentru a realiza preparatul "Copacul".

Manrico nu se dezminte și vrea să ne impresioneze cu un preparat italienesc cu ciocolată. Și Maria, cea care afirma în preselecții că nu suportă bucătăria tradițională, a ales să gătească o prăjitură de ciocolată în trei culori cu sos de ciocolată și chilli cu fructe de pădure și mentă.

Emoțiile și agitația cresc, copiii încercând să ducă la bun sfârșit preparatele. Gemenii se încurcă puțin din cauza cartofilor, care nu se fierbeau, în timp ce alții se tem că intră în criză de timp.

Italianul nostru, Manrico, nu s-a putut abține și a cucerit o concurentă, bineînțeles datorită farmecului său. Acesta s-a oferit să o ajute, ca un gentleman, să scrie "Junior Chef" pe farfuria preparatului.

Alex Ariton a fost unul dintre cei mai panicați concurenți. Bietul de el a încercat să facă niște biscuiți de trei ori și tot nu i-au ieșit. Cu toate acestea el nu și-a pierdut speranța "Fii încrezător, nimic nu e imposibil. Trebuie doar să gândesc frumos! "

La final, fiecare concurent a făcut un ritual special pentru a-i purta noroc preparatului, gemenii au pus dragoste multă, în timp ce Alex Ariton a vorbit frumos despre farfuria sa specială.

Cronometrul a anunțat finalul probei iar cei mici a fost invitați să așeze farfuriile pe masa Prințesei Polonic pentru degustare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x