Antena Căutare

Corina i-a şocat pe concurenţii Junior Chef cu look-ul său. Au confundat-o cu Iulia Albu

Mult a fost, puţin a rămas, pentru că unicul show gastronomic cu copii din România, „Junior Chef”, a ajuns în etapa semifinalei. Astfel, cei mici mai au o ultimă ocazie să-i impresioneze pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, ca să obţină un loc în marea finală

Mult a fost, puţin a rămas, pentru că unicul show gastronomic cu copii din România, „Junior Chef”, a ajuns în etapa semifinalei. Astfel, cei mici mai au o ultimă ocazie să-i impresioneze pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, ca să obţină un loc în marea finală.

Provocarea ediţiei din această seară, de la 20:30, la Antena 1, va fi dublă, pentru că cele mai simpatice vedete din România, Lora, Cosmin Seleşi, Connect-R şi Corina, vor veni într-un decor de basm, conacul Manasia, ca să guste din preparatele făcute cu atâta dragoste de concurenţi. Invitaţii speciali sunt iubiţi de către copii şi admiraţi, dovadă fiind melodiile pe care cei mici le fredonează şi bucuria cu care i-a întâmpinat. Ba mai mult, unii dintre ei au fost uimiţi, chiar, de nonconformismul Corinei în materie de fashion: „Corina are un stil special, când a apărut prima oară cu pălăria aceea cu ochişori nu am recunoscut-o, am crezut că e Iulia Albu”, povesteşte o concurentă. Cert este că toţi copiii s-au bucurat de prezenţa invitaţilor: „Îmi place de Corina, pentru că are un stil aparte de a se îmbrăca şi pe Connect-R îl admir, pentru că se înţelege foarte bine cu copiii. Cosmin Seleşi este foarte simpatic, mereu mă face să râd”, sunt doar unele dintre declaraţiile copiilor care se vor lupta în semifinala din această seară, de la 20:30, la Antena 1, pentru un loc în marea finală.

Echipa Prințesei Polonic a trecut de primul hop pe locul întâi!... Echipa lui Horia versus echipa lui Vizante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x