Antena Căutare

Daria Georgiana Danu, micuța pasionată de bucătărie și mare iubitoare de animale

Deși are numai 12 ani are multe reponsabilități. Daria se bucură de compania unui Yorkshire, un Rottweiler, un Bichon, patru căței maidanezi, șapte iepuri, o oaie și un hamster

Deși are numai 12 ani are multe reponsabilități. Daria se bucură de compania unui Yorkshire, un Rottweiler, un Bichon, patru căței maidanezi, șapte iepuri, o oaie și un hamster.

Despre pasiunea pentru animale ne-am convins, urmează să vedem cum se descurcă micuța în bucătărie. Aceasta a venit alături de familie pentru a face față mai bine competiției. Daria se declară oricum o curajoasă, căreia îi place spiritul de competiție.

"Ileana Cosânzeana", cum a fost numită când a intrat în platou, ne va încânta cu un preparat cu mușchi de vită și ardei kapia, învățat de la tatăl său.

Mirat, Vizante începe să țină un discurs despre feminism "Femeile zboară în comos, lucrează pe excavatoare și bărbații stau la cratiță! Nu știu, feminismul ăsta ne-a adus într-o situație...". Întrebată ce părere are despre acest curent, Daria mărturisește "Femeile ar trebui să stea la cratiță și bărbații să aducă bani în casă!"

Pentru a detensiona atmosfera, Vizante o întreabă ce și-ar dori să se facă atunci când va fi mare, iar Daria afirmă că și-ar dori o carieră de reporter. De aceea, juratul se gândește să o introducă în această lume a jurnalismului și îi predă legătura "Bună ziua, Daria, ai legătura! Cu cine ești acolo". Descurcăreață, tânăra se integrează perfect în jocul lui Vizante "Bună ziua! Eu și tigaia!"

Nici Horia Vîrlan nu se de în lături de la distracția celor doi și intră în joc în rolul tigăii "Stăpână micșorează temperatura că mă frige! Am început să miros a usturoi și a spanac! De ce faci asta cu mine?". "Așa-i mai bine pentru tine, dragul meu!", îi răspunde fetița.

Nici Vizante nu s-a lăsat mai prejos și a început să se târască prin platou, "pentru a nu intra în cadru", jucând rolul podelei. Acesta începe să îi șoptească domnișoarei replicile pe care trebuie să le spună.

Toată lumea a scăpat de emoții și pe nesimțite preparatul este gata. Daria speră, cu lacrimi în ochi, ca totul să fii ieșit așa cum trebuie.

Dovada unei farfurii excelente este primul DA primit din partea Prințesei Polonic. Horia a considerat însă combinația de mușchi de vită cu ardei și spanac neinspirată și de aceea îi oferă un NU. Soarta Dariei se află în mâinile lui Vizante, care mărturisește că ar fi devorat farfuria micuței, "dar am mâncat câte puțin pentru că așa dă bine la televizor". Marius îi oferă un mare DA și o invită în echipa sa.

Daria l-ar fi ales pe Vizante inițial însă faptul că Prințesa face parte din juriu a făcut-o să aleagă să fie în echipa sa.

Roxana Ionescu îi face avansuri lui Marius Florea Vizante... Matei Silișteanu, pianistul cu suflet de bucătar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x